Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) генерал-лейтенант

...
Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) генерал-лейтенант
Коментари Харесай

Командващият Сухопътните сили на ВСУ: Русия създава 100-хилядна групировка за лятно настъпление

Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) генерал-лейтенант Александър Павлюк предизвести, че Русия основава нова формация войски от над 100 000 бойци и е допустимо през лятото да се опита да извърши нахлуване на едно от направленията по фронта, оповестява изданието " Украинска истина ", представено от " Фокус ".

" Руските проекти са изцяло незнайни за нас. Ние знаем единствено данните, какво имат, какво основават. Те основават групи от повече от 100 000 бойци. Не е наложително да има атака. Може би те ще попълнят своите елементи, които губят боеспособност ", изясни Павлюк.

Но има възможност до началото на лятото руснаците да разполагат с избрани сили за осъществяване на подобаващи настъпателни интервенции на едно от направленията по фронта, добави той.

" Засега това са най-тежките прогнози. Ще създадем всичко, с цел да нанесем оптимални загуби на врага, тъй че всичките им запаси, които образуват, да бъдат въведени в борба до този миг. Но ние се готвим за друго развиване на обстановката ", съобщи още командващият Сухопътните войски на ВСУ.

Павлюк напомни, че Украйна сега няма преимущество във въздуха и това разрешава на руснаците да нанася мощни въздушни удари по позициите на военните на Киев.

По думите му военните сътрудници в Европа са добре осведомени с следствията от рухването на Украйна във войната. " Ако не успеем да задържим (руските войски) в Украйна, идната страна ще бъде някоя от НАТО ", заключи той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР