Командващият Сухопътни войски на Украйна генерал Олександър Павлюк заяви днес,

...
Командващият Сухопътни войски на Украйна генерал Олександър Павлюк заяви днес,
Коментари Харесай

Киев чака нова офанзива със 100 000 войници на Русия

Командващият Сухопътни войски на Украйна военачалник Олександър Павлюк съобщи през днешния ден, че е допустима съветска лятна атака с присъединяване на 100 000 бойци, само че означи, че това е " най-мрачната прогноза " и че този контингент може да бъде употребен и за компенсиране на човешките загуби, съобщи Агенция Франс Прес.



Руската войска твърди, че през последните месеци е отвоювала няколко села от изпитващите дефицит на муниции украински войски, само че към този момент повече от година нито една от страните не е постигнала действителни пробиви на бойното поле.

Руските сили " са в развой на основаване на формация от над 100 000 бойци ", съобщи военачалник Павлюк по украинската национална телевизия.

" Това няма да бъде безусловно нахлуване. Може би те ще я употребяват за възобновяване на своите елементи, които губят бойните си качества ", разясни той.

" Възможно е обаче до началото на лятото те да разполагат с избрани сили за осъществяване на съответните настъпателни интервенции в едно от направленията ", сподели украинският военачалник, като означи, че този сюжет съставлява " най-мрачната прогноза ".



" Ние не познаваме проектите на Русия в целокупност. Знаем единствено, че те основават военни групировки ", сподели той.

Олександър Павлюк акцентира, че съветските войски сега владеят самодейността на фронта.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР