Командирът на Германското космическо командване, генерал-майор Майкъл Траут, каза, че

...
Командирът на Германското космическо командване, генерал-майор Майкъл Траут, каза, че
Коментари Харесай

Германският космически командир предупреждава, че руското ядрено оръжие може да унищожи „глобалните блага“: „Никой няма да оцелее“

Командирът на Германското галактическо командване, генерал-майор Майкъл Траут, сподели, че съветско нуклеарно оръжие детонира в орбита може да унищожи вечно " световните богатства ".

Говорейки на събитие в петък вечерта в коридорите на Мюнхенската конференция по сигурността, Траут сподели, че е останал с „ повече въпроси, в сравнение с отговори “ във връзка с разузнаването на Съединени американски щати, за което се твърди, че Русия създава анти -сателитно оръжие в космоса с нуклеарен съставен елемент. Траут изложи следствията от най-лошия сюжет.

„ Ако някой се осмели да взриви нуклеарно оръжие във висока атмосфера или даже в космоса, това ще бъде повече или по-малко краят на използваемостта на тази световна обща [орбита] “, сподели Траут, съгласно Politico, описващ опустошителните резултати от безразборна нуклеарна детонация в космоса, излъчваща електромагнитен подтик, който пържи спътника през ниската околоземна орбита.

" Никой не би оживял при сходно деяние - нито един спътник, нито...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР