КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Наддаване за спасяване на гранична

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Наддаване за спасяване на гранична
Коментари Харесай

Байдън предлага нови гаранции, че ще затвори границата „точно сега“, ако Конгресът му изпрати сделка

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Наддаване за избавяне на гранична договорка в Конгреса, което също би отключило пари за Украйна, президент Джо Байдън предложи нови гаранции в събота вечерта, че би бил подготвен да затвори границата сред Съединени американски щати и Мексико единствено в случай че законодателите му изпратят законопроект за сключване.

Байдън — също припрян да обезоръжи рецензиите на Републиканската партия за оправянето му с миграцията на границата — сподели на политическо събитие в Южна Каролина, че ще затвори границата „ „ тъкмо в този момент “, в случай че Конгресът одобри препоръчаната договорка. Рамката не е публично утвърдена от демократите и републиканците в Сената и ще бъде изправена пред нестабилно бъдеще в Камарата на представителите, следена от Републиканската партия.

„ Двупартиен законопроект би бил добър за Америка и би оказал помощ за коригирането на нашата развалена имиграционна система и разрешават бърз достъп за тези, които заслужават да бъдат тук, и Конгресът би трябвало да го направи “, сподели Байдън. „ Това също т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР