Колумбия разби Полша с 3:0 в мач от група Н

...
Колумбия разби Полша с 3:0 в мач от група Н
Коментари Харесай

Колумбия с убедителна победа от 3:0 над Полша


Колумбия разруши Полша с 3:0 в мач от група Н на Световното, а с това завърши вторият кръг. Идната седмица са последните мачове в групите, а в нейния край стартират осминафиналите.

" Дружина полска ", считана за любимец да прескочи квартета, защото бе измежду най-убедителните тимове в кварификациите, завършва. Тимът ще играе единствено за достойнството си против Япония.

Яцек Горалски от " Лудогорец " игра за селекцията си през целия мач, в края получи жълт картон.

Колумбия запази шансове, само че ще има доста сложна задача против Сенегал, който е лидер в групата дружно с Япония (по 4 точки).

“Лос кафетерос " тотално надиграха Левандовски и компания, които и във втория си мач в Русия не опазиха претенциите си. Хамес Родригес се завърна в титулярния състав на латиноамериканците след травма и сподели класата си.

По-рано в неделя Япония и Сенегал направиха прекрасен мач и не съумяха да се победят - 2:2, от последната група Н на Мондиала пред 33 хиляди фенове на стадиона в Екатеринбург.

Така двата отбора имат равни индикатори преди последния кръг - по 4 точки и голова разлика 4:3. В първите си срещи азиатците и африканците завоюваха с по 2:1 надлежно против Колумбия и Полша.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР