Колцентърът на директната линия с руския президент Владимир Путин е

...
Колцентърът на директната линия с руския президент Владимир Путин е
Коментари Харесай

Колцентърът за пряката линия с Путин подложен на кибератака от Украйна

Колцентърът на директната линия с съветския президент Владимир Путин е подложен на масирана хакерска атака от точки отвън границите на страната, заяви в ефир една от водещите на предаването, представена от РИА Новости. В момента тече обичайна 17-а подред директна линия, в която съветският държавен глава дава отговор на въпроси на жители, заложени по имейл, телефон и по пощата. Набрани са над 1,5 милиона питания.
 Започна Пряка линия на Путин: Не ви стигат парите? Ще стане
„ Нашият колцентър преди малко бе подложен на масирана DDoS-атака от чужбина. Очевидно спиранията във видео позвъняванията са били свързани с това, само че ние успяхме да я спрем. Работата на приложението е възобновена. Продължаваме да одобряваме позвънявания “, заяви една от водещите.

Главният редактор на МИА „ Россия сегодня “ и телевизионния канал RT Маргарита Симонян написа в своя Телеграм-канал, че “DDoS офанзивата, на която е подложено приложението „ Москва Путину “, е била от Украйна “, съобщи " Фокус ".

От „ Ростелеком “ оповестяват пред ТАСС, че в действителност офанзивите са били две, както и че са не са повлияли на работата на центъра.

Повече за директното предаване
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР