Колоритният президент на Торино Урбано Кайро счита освобождаващата клауза за

...
Колоритният президент на Торино Урбано Кайро счита освобождаващата клауза за
Коментари Харесай

Босът на Торино: 100 милиона е направо евтино като за Белоти

Колоритният президент на Торино Урбано Кайро смята освобождаващата уговорка за 100 милиона евро в контракта на Андреа Белоти за прекомерно ниска. Босът посочи, че изказванието му ще бъде правилно само в случай че острието още веднъж покаже убийствената си форма от предишния сезон.

24-годишният италиански национал остана при „ биковете” за още една акция, въпреки че през лятото не липсваха изкусителни оферти. Нито едно от тях обаче не удовлетвори твърдото предпочитание на Кайро да получи 100 милиона евро за играча.

Андреа Белоти се размина със сериозна контузия

Само преди дни Ливърпул продаде Филипе Коутиньо на Барселона за 160 милиона евро (при състояние, че всички бонуси бъдат активирани), а босът на торинци мисли, че сходна сума кара неговото украшение да бледнее.

„ Много съм благополучен, че го задържахме, тъй като имаше нещо като пакт, който ние направихме с почитателите ни”, разяснява Кайро. „ Това бе спогодба, която той почете. След това си решение той бе споходен от значително неприятен шанс, само че се надявам, че още веднъж ще се върне към това, което вършеше през предишния сезон.”

„ Той гори от стремежи и считам, че в този момент с треньор като Валтер Мадзари, който отделя изключително внимание на нападателите си, Андреа може да се върне към най-хубавата си форма.”

Дотук през актуалната акция Белоти има единствено 4 гола в 15 турнирни срещи. През предходния сезон в калчото представянето му беше удивително – 26 гола в 35 дуела. Затова и Кайро бе запитан дали не преувеличава с цената.

„ Пазарът е този, който диктува цените. Щом Коутиньо беше продаден за 160 милиона евро, то тогава, в случай че Белоти се върне към нормалната си форма, неговата освобождаваща уговорка ще ни се стори ниска”, добави Кайро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР