Колоритните традиции и култура на Африка гостуват днес в Градската

...
Колоритните традиции и култура на Африка гостуват днес в Градската
Коментари Харесай

Африкански танци пред Народния, щандове с дрехи и екзотични храни днес

Колоритните обичаи и просвета на Африка гостуват през днешния ден в Градската градина пред Народния спектакъл в столицата. 

Денят на Африка 2019 е под наслов „ Здравословният метод на живот удължава неговата дълготрайност ". Стартът е в 12 часа, уредници са Посолствата на Алжир, Египет, Мароко, Южна Африка, Либия, Палестина и Почетните консулства на Сейшелите и Уганда в България.

Висши държавни представители, дипломати, както и всички жители, са поканени да вземат присъединяване в прелестния празник и да се насладят на забавната стратегия, включваща танци, музика, песни, осъществявания, които отразяват африканската еднаквост. Посетителите ще могат да закупят разнообразни африкански културни артефакти, обичайни облекла, бижута и аксесоари, както и да опитат типична африканска кухня.

Всички доходи от тазгодишното издание ще бъдат дарени за грижа за възрастни хора.

През последното десетилетие Африка бележи бърз и нескончаем стопански напредък, целейки да играе по-водеща роля в международната стопанска система и да отговори на стремежите на жителите на континента към едно по-добро бъдеще, в което всички ще имат опция да развият цялостния си капацитет.

Общото положение на стопанската система на Африка продължава да се усъвършенства, като брутният вътрешен артикул се чака да доближи до 4% през 2019 година и 4.1% през 2020 година Предизвикателството е в повишението на настоящия стопански напредък, посредством което да се обезпечат и нови работни места.

Освен това, Африка се нуждае от индустриализация и монетаризиране на богатите си аграрни, минерални и други естествени източници. Ето за какво, най-значимото решение на африканските политически водачи през миналата година бе тяхното общо решение икономическата интеграция на Африка да продължи посредством основаването на Африканска континентална зона за свободна търговия. Решението бе взето на 21 март 2018 година, подписано на 29 май 2019 година и влезе в действие на 30 май 2019 година, напомнят от 

Всички африкански страни се нуждаят от политическа и икономическа интеграция и положителните вести са, че нещата вървят в вярната посока. Наскоро оповестеното трето издание на Доклада за показателя за неприкритост на визите за Африка за 2018 година демонстрира, че африканските страни стават все по-отворени една към друга. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР