Колоритната Денислава от последния сезон на Игри на волята изненада

...
Колоритната Денислава от последния сезон на Игри на волята изненада
Коментари Харесай

Денислава изненада с новина феновете си, става част от друго риалити

Колоритната Денислава от последния сезон на " Игри на волята " изненада с новината, че още веднъж става част от друго риалити предаване, предавано в ефира на Нова Телевизия - " Един за различен ".

" Задава се нещо вълнуващо. Съжалявам, в случай че в идващите дни няма да бъда дейна ", подвигна равнището на адреналина на своите почитатели русокосата бомба, акцентирайки с тагове, че влиза в новия пети сезон на любовното риалити, което ще бъде водено с изключение на от Емо Чолаков, за първи път и от Мария Игнатова, написа " България през днешния ден ".

Това няма да е първо присъединяване на устатата хубавица. По-наблюдателните фенове помнят Денислава от втория сезон на " Един за различен ", в който дъщерята на " змията " Виолета се бори за успеха дружно с 24-годишния си тогавашен другар Даниел.

По това време Денислава е на 22, а с Даниел са дружно от една година, като от осем месеца живеят дружно. Запознанството им датира откогато двамата са младежи в седми клас, а всичко стартира на ескалатор в мола. Денислава прекарва 10 години от живота си в Съединени американски щати, само че ориста я връща назад в България, в прегръдките на Даниел. Обичат да прекарват времето си дружно, а тя споделя, че е получила от него най-хубавият подарък в живота си.

Денислава по това време работи като офис управител и желае да развие личен бизнес. Родителите на Даниел имат фамилен ресторант, където оказва помощ, само че той желае да отвори личен сервиз, автокъща или хотел. Двамата мечтаят за собствен дом с две-три деца и две кучета. Определят се като добър образец за младото потомство.

Сега Денислава не издава кой е сътрудникът до нея, откакто имаше връзки с мачото Кристиан Кирилов от сериала " София ден и само че " и спечелилият в " Игри на волята " Иван Рълев. Русокоската пази в загадка дали ще бъде част от екипа на сантименталния формат или още веднъж влиза с гадже, с което да се бори за огромната премия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР