Колоездачна обиколка по случай 180 години от рождението на Васил

...
Колоездачна обиколка по случай 180 години от рождението на Васил
Коментари Харесай

Стартира колоездачна обиколка по случай 180 години от рождението на Васил Левски

Колоездачна обиколка по случай 180 години от рождението на Васил Левски започва този следобяд. Хиляди състезатели от страната и чужбина ще преминат през днешния ден и на следващия ден по маршрута Карлово – Троян – Ловеч, оповестява Дарик.

Обиколката стартира в 14.30 часа от Карлово. При осъществяване на първия стадий от надпреварата, чийто край ще бъде в Троян, от полицията са взети нужните ограничения за защита на публичния ред и обезпечаване сигурността на придвижването.

За времето от 13.45 ч. до 17.00 ч.  поетапно ще бъдат спирани моторните транспортни средства по маршрута: Карлово – с. Васил Левски – гр. Баня – околовръстен път – Сопот – с. Анево – с. Иганово – с. Кърнаре – Троян.

В интервала 13.00 ч. – 17.30 ч., затворен за придвижване ще е проходът “Троян – Кърнаре ”. Обходният маршрут по време на ограничаването ще е през Прохода на Републиката, прецизират от Агенция " Пътна инфраструктура ". 

Служителите на реда припомнят на водачите в посочения пътен сектор да карат с понижена скорост и нараснало внимание, като съблюдават прецизно полицейските инструкции. 

Колоездачите ще продължат обиколката си в понеделник, 17 юли по правата Троян - Ловеч. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР