Колоездач в копенхагенския квартал „Амагер” откри обезобразено тяло на жена

...
Колоездач в копенхагенския квартал „Амагер” откри обезобразено тяло на жена
Коментари Харесай

Откриха тялото на изчезналата шведска журналистка?

Колоездач в копенхагенския квартал „ Амагер” откри обезобразено тяло на жена без глава, ръце и крайници. Полицията свързва случая с следствието на мистериозно изчезналата шведска журналистка Ким Вал, за която от предишния петък тече издирвателна интервенция, заяви bTV.
Жената е била видяна последно на 10 август, когато е отплавала с датския бизнесмен и откривател Петер Мадсен на 17-метровата му подводница „ Ю Си 3 Наутилус”. Последно Вал е работила точно по план за Мадсен и неговата машина.
Самоличността на планове мъртвец за момента не е публично доказана. Тялото се разпознава и резултатите от аутопсията ще бъдат оповестени обществено, съобщи представителят на полицията в Копенхаген Йенс Мьолер Йенсен.
Подводницата на Мадсен потъна предходната седмица, а притежателят ѝ беше избавен. На борда не беше открит никой различен.
Мадсен беше задържан по съмнение в ликвидиране.
Датският бизнесмен отхвърля да е направил закононарушение. Първоначално обаче той твърдеше, че е оставил журналистката жива и здрава в Копенхаген, само че по-късно промени показанията си и в този момент твърди, че Вал е починала при акцидент, а той оставил натрупа ѝ в морето, южно от Копенхаген.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР