Колкото повече време минава, толкова повече хора ще умират, коментира

...
Колкото повече време минава, толкова повече хора ще умират, коментира
Коментари Харесай

Диана Русинова съсипа Денков, нямал съвест и капчица мъжко достойнство

Колкото повече време минава, толкоз повече хора ще умират, разяснява тя

Пътният специалист Диана Русинова написа ядосан коментар във връзка думите на премиера Николай Денков за войната по пътищата. 

По-рано министър-председателят разяснява тежките произшествия, станали през уикенда и лишили живота на 4-ма спортисти, написа БЛИЦ. 

По думите на Денков обаче би трябвало време, с цел да се натрупа резултат от напъните, които правият от държавното управление, с цел да няма произшествия.

„ Премиерът написа за войната по пътищата: “Трябва време, с цел да се натрупа резултат от напъните, които вършим ”. Срам ме е от тези лъжци. Тези безумци, нагаждачи и блюдолизци са цялостни некадърници и ни обричат на гибел “, разяснява Русинова. 

„ Г-н Денков, колкото повече време минава, толкоз повече хора ще умират. Ако не сте го схванал, по-добре въобще не говорете по тематиката, тъй като приказките Ви са подигравка с паметта на починалите “, прибавя тя. 

Мерките, за които Вие говорите са виртуални и в никакъв случай няма да дадат резултат, предвижда специалистът. 

„ Нямате ли най-малко малко останала съвест, г-Денков и най-малко капчица мъжко достолепие? Парите и властта не са най-важното на този свят, а хората, единствено хората са значими, тези към нас, тези до нас “, прибавя тя. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР