Колкото повече се приближават към целта, толкова по-скандални стават проявите

...
Колкото повече се приближават към целта, толкова по-скандални стават проявите
Коментари Харесай

Родна тиктокърка с шокиращо разобличение за една от мацките в Ергенът

Колкото повече се доближават към задачата, толкоз по-скандални стават деянията на девойките в "Ергенът ". Не всяка от тях обаче, държи да се набива безусловно на очи, а в това време доста далновидно си извършва замислената тактика.

Става дума за Карина, с която Виктор няма съвсем никаква връзка. Тя постоянно стои настрана и може да се каже, че като че ли не взе участие в риалити формата. Кари обаче, постоянно получава рози от Виктор Стоянов, макар че той нито един път не я е канил на среща. В същото време изгони много девойки, с които е имал по-близки връзки.

Популярна родна тиктокърка неотдавна направи скандално съмнение, че точно Карина е двоен сътрудник в "Ергенът ". Ина е психолог и прави профили на девойките от риалити шоуто. Забелязала е, че Виктор прави микро изражението пренебрежение, когато подарява роза на Карина. Изражение, което криело "скрита вътрешна злост ", твърди Ина.

В интерес на истината, сред Кари и Виктор е имало един излъчен диалог, който даже не беше обвързван с любовна заиграва, а бе предизвикан от от други условия, за които Ина напомня във видеото си.

Карина е съвсем постоянно в тотална сянка, не е в центъра на обектива. Не взе участие в диалозите с другите девойки, не заема страна и няма по какъв начин въобще да се разбере, че това момиче взе участие в шоуто.

Ина счита, че Кари е двоен сътрудник, който снася на продукцията вътрешни злословия, когато камерите не работят. От продукцията пък я гримирали и обличали все с незабележими облекла, с цел да не притегля вниманието на феновете, счита още тиктокърката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР