Колкото повече модни тенденции има едновременно, толкова по-малко искаме да

...
Колкото повече модни тенденции има едновременно, толкова по-малко искаме да
Коментари Харесай

Какви рокли ще носим през 2023 година

Колкото повече фешън трендове има по едно и също време, толкоз по-малко желаеме да се откажем от опцията да носим рокли. Все отново толкоз доста забавни неща ни оферират дизайнерите през идващата 2023 година.

Удобно е, че роклите могат да се носят дълго време освен с високи токчета, само че и с комфортни обувки, главното е да изберете настоящите модели, които дават отговор на изображението. Нека да забележим на какви модели рокли би трябвало да обърнете внимание тъкмо в този момент.

С щампи

Женствените и елегантни рокли с дребни щампи оформят безконечна наклонност в облеклото. Не забравяйте да разнообразите дрешника си с рокля в дребен геометричен или флорален принт. Най-модерните модели рокли са макси с летящ подгъв, направени от струяща се материя. С този тоалет постоянно ще бъдете забележими, даже и да обуете семпли ежедневни обувки към роклята.

Флоралният принт наподобява момичешки и сантиментално. Носете рокли на цветя за излизане с елегантни обувки, а за всеки ден – с солидни ботуши и кецове.

В идеалния случай, в случай че цветът на отпечатъка повтаря или усъвършенства цвета на очите ви.

Ефирна рокля с принт може да бъде определена за всяка фигура.

Кожа

През идната година кожените рокли към момента са на върха на модата. Това са модели от естествена и еко кожа с втален контур, овърсайз модели, с корсетни колани, джобове, капаци, копчета с кожена тапицерия.

 Дебелината на екокожата може да бъде друга, от лека импрегнация под кожата до цялостна реплика на текстурата на кожата.

Най-женствени наподобяват кожени рокли, прибрани на талията с колан за вратовръзка.

Между другото, кожената рокля не постоянно наподобява груба и може да бъде доста изразителна и женствена. Всичко зависи от това по какъв начин и кой го носи.

От деним

Денимът в никакъв случай не излиза от мода. И в този момент тя още веднъж е в наклонността дружно с модата от 2000-те, когато беше настоящо да се обличаш в деним от глава до пети.

Силуетът на дънкова рокля може да бъде всевъзможен. Ако имате какво да наблегнете, носете компактно прилепнали дълги рокли от деним с добавка на еластан.

Класическият контур на дънкова рокля е разкроена в талията, закопчава се с копчета и е препасана с кожен колан.

 С издути ръкави и ластик на талията

Този модел рокля беше известен и през 2000-те години, само че по-късно изчезна под натиска на дължината миди. Сега късите рокли с изправена яка и събиране на талията още веднъж са на мода.

 Обемният ръкав на роклята образува прилив над маншета и контрастира с дължината на роклята, добавяйки нотка непорочие към визията.

Деколтето на роклята може да бъде под гърлото или даже под формата на квадратно деколте, само че най-актуалният модел е компактно прилепващ начело и има стояща яка.

Плетени

Най-популярните зимни рокли са едни и същи всяка година, единствено леко променяйки своите пропорции и дължина. Този модел рокля е необикновено комфортен за всеки ден през студения сезон и ще ви помогне бързо да създадете облик, когато има малко време. Достатъчно е да изберете верните обувки и колан към роклята.

 Модата с мини дължина не е заобиколила и плетените рокли. Те не са толкоз тесни и къси, колкото в миналото, само че модата непрекъснато кара подгъва да пълзи нагоре.

Най-стилните модели рокли са плетени в еластична лента или фешън “юфка ”. Изберете тези рокли с един размер по-големи, в случай че фигурата не е като модела.

За някои фигури плетените рокли би трябвало да бъдат определени единствено от компактен, поддържащ формата материал. Или ги носете като поставка, в случай че не планирате да сваляте връхните си облекла.

Какви рокли харесахте?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР