Колкото повече късмет имаме, толкова по-щастливи се чувстваме. Тази седмица

...
Колкото повече късмет имаме, толкова по-щастливи се чувстваме. Тази седмица
Коментари Харесай

Късметче според зодията за тази седмица, 5 – 9 април

Колкото повече шанс имаме, толкоз по-щастливи се усещаме. Тази седмица всяка от зодиите ще се усеща удовлетворена и изпълнена с очаквания. В живота на всичките 12 зодиакални знака следва да се случи нещо позитивно и вълнуващо.
Ето ги и късметчетата за всяка зодия:
Овен
През седмицата Овните ще бъдат заредени с самообладание и възторг. Те с лекост ще се оправят с всяка една задача, която им бива сложена. Ще могат да завършат най-сетне плановете, които отдавна насам отсрочват.
Телец
Телците ще бъдат извънредно търпеливи през новата седмица. Много е евентуално това тяхно успокоение да бъдат уместно възнаградено. Очакват се съществени финансови приходи, които ще са от голяма помощ за представителите на зодията.
Близнаци
През цялата седмица Близнаците ще се срещат с положителни другари и положителни персона. Дните им ще са извънредно прочувствени и щастливи.
Рак
Раците тази седмица ще се усещат най-сетне спокойни и ще имат време да извърнат внимание на самите себе си. Те ще се опитат да завършат нещо, което отдавна насам отсрочват.

Лъв
Лъвовете ще могат да извърнат внимание на себе си през седмицата. Ще се посветят на творчество и креативност, въпреки това да не е мощната им линия. Ще срещнат нов човек в живота си.
Дева
Много евентуално е през седмицата Девите да срещнат огромната си обич и незабавно да схванат, че това е индивидът, с който желаят да прекарат остатъка от живота си.
Везни
На Везните им предстоят няколко пътувания през седмицата. Те обаче няма да бъдат изморителни за представителите на зодиака, както нормално. Ще се насладят на всяка една страст.
Скорпион
 КЪСМЕТЧЕ за 5 април съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 5 април съгласно зодията
Овен Покажете на какво сте способни, оставете скромността на хората без други качества. Телец Стара обич ще откри противоположен път в жи...
Скорпионите ще имат време да си починат пълноценно. Нещо, за което отдавна насам мечтаят, само че все не им се отваря сходна опция. Те ще се усещат заредени с позитивна сила и ще имат сили да мечтаят самоуверено.
Стрелец
Стрелците най-сетне ще завършат започнатото. Ще получат това утвърждение, за което отдавна насам са в очакване. Ще сключат договорката на живота си.

Козирог
 12 късметчета с кафето за през днешния ден, 5 април 12 късметчета с кафето за през днешния ден, 5 април
Нова седмица, нов шанс! Не забравяйте да грабнете едно от нашите усмихнати късметчета. Намислете си число от 1 до 12 и разберете какв...
Представителите на зодията са съумели да се преборят с болежките и дискомфорта и през седмицата ще се радват на здраво здраве.
Водолей
Тази седмица Водолеите най-сетне ще намерят няколко часа и за себе си. в последно време стресът и умората са били неизменима част от живота им, само че ето, че следва смяна.
Риби
Рибите ще имат спокойна седмица. Ще се срещат с другари и ще бъдат доста щастливи от диалозите, които им следва да проведат. Седмицата ще бъде доста щура!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР