Колкото повече Европейският съюз (EС) следва своята политика на санкции

...
Колкото повече Европейският съюз (EС) следва своята политика на санкции
Коментари Харесай

Захарова: Политиката срещу Русия тласка ЕС в задънена улица

Колкото повече Европейският съюз (EС) следва своята политика на наказания против Русия, толкоз повече тласка себе си в задънена улица. Това съобщи представителят на Руското външно министерство Мария Захарова.
„ Оценяваме тази стъпка като следващия пропуснат късмет да се излезе от задънената улица, в която Европейски Съюз сложи себе си, свързвайки бъдещето на връзките с нашата страна със обстановката в Украйна. Проблемът с рестриктивните ограничения произтича непосредствено от безусловно деструктивната политика, определена от брюкселските дипломати и европейските структури, налагаща обвинителен звук към страната ни ", сподели Захарова.
 Захарова: Русия не е получила нито един документ за Навални от Берлин Захарова: Русия не е получила нито един документ за Навални от Берлин
Русия не е получила публично нито един документ от Берлин, обвързван с хипотетичното отравяне на Алексей Навални, заяви довечера го...
Тя уточни, че Европейски Съюз, вместо да одобри предлагането на Русия за търсене на общи решения, избира да следва политиката, която е практикувал до момента, продължавайки ограничаващите механизми против Русия и въвеждайки нови “, уточни Захарова, представена от ТАСС.
Русия приканва Европейски Съюз да се откаже от такива способи, които опонират на нормите и духа на интернационалното право, разяснява още Мария Захарова.
Припомняме, че Европейски Съюз удължи със шест месеца глобите против съветски и украински жители и юридически лица, като новият период е до 15 март 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР