Колкото по-високо е чувството за отговорност на човек, толкова по-трудно

...
Колкото по-високо е чувството за отговорност на човек, толкова по-трудно
Коментари Харесай

Тези зодии взимат всичко прекалено на сериозно

Колкото по-високо е възприятието за отговорност на човек, толкоз по-трудно е за него да се оправи с проблемите в живота. Всяко малко нещо може да излезе от този коловоз, в случай че го приемаш прекомерно съществено. Психолозите споделят, че колкото по-леко одобряваме живота, толкоз по-щастливи сме.

Това не значи, че би трябвало да размахваш ръка във всичко към себе си. Просто не би трябвало да гледате толкоз съществено на нещата. Тези рекомендации са за всички хора, само че изключително за идващите няколко зодии, които вземат всичко на съществено.

Рак

Жените, родени под този знак, са по-притеснителни. Те са прекомерно чувствителни, прекомерно прочувствени и във всеки случай се тормозят, тъй че те не могат да спят умерено през нощта.

Раците са най-много потайни хора. Те не приказват за това, което ги тормози, даже и с техните близки. Но с забележима тишина вътре в представителите на този знак се подпалва огъня на пристрастеностите. Те се успокояват, единствено когато всичко си идва на мястото. Но защото цялостният и непрекъснат ред в живота е неосъществим по формулировка, тези зодиакални знаци рядко са спокойни. Приемат нещата доста съществено и това им пречи да се провиснал и да бъдат щастливи.

Скорпион

Скорпионите също са доста чувствителни и се въздействат от всичко, което ги заобикаля. Няма  по какъв начин взор, жест или дума да бъдат оставени без коментар от родените под този знак. Скорпионите са метафизичен за всичко, което се случва, и това, на което те не могат да дадат логическо пояснение, доста ги тормози. Те стартират да размишляват върху всичко, което им се коства подозрително и по този начин губят скъпо време от живота си.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР