Колкото по-навреме започнете с коледната подготовка, толкова повече стрес (и

...
Колкото по-навреме започнете с коледната подготовка, толкова повече стрес (и
Коментари Харесай

Най-добрите и най-лошите идеи за коледни подаръци

Колкото по-навреме започнете с коледната подготовка, толкоз повече стрес (и пари) ще си спестите през декември. Ноември, с изобилието си от понижения, е идеалното време за извършване на покупки на дарове, само че какво тъкмо да изберете? Това като че ли е огромният въпрос преди всяка Коледа или Рожден ден - какво да подаря?

Ето и някои хрумвания, които предлага за най-хубавите и най-лошите дарове, които можете да изберете.

1. Книга/и - всеки човек би чел на драго сърце и приятност, в случай че попадне на задоволително забавна за него книга. Особено сега пазарът изобилства от какви ли не заглавия и книги, тъй че просто разгледайте книжарниците и изберете по нещо за обичаните си хора. Може да сте сигурни, че ще се зарадват.
2. Чорапи/шал/шапка/ръкавици - не се заблуждавайте, това е безконечната класика! Пък и колкото повече “узряваме ” като хора и персони, толкоз повече се радваме на този вид дарове. Изберете качествени артикули, комбинирайте ги с прекрасен шоколад, че за какво не и крем за ръце/балсам за устни и можете да сте сигурни, че ще постигнете триумф.
3. Ваучер - малко скучно, само че пък практично и много хора биха оценили високо сходен празничен подарък. Така давате свободата на всеки да си избере каквото тъкмо желае и се спасявате от допускане на възможна неточност в избора си на подарък. Но на първо място се уверете, че индивидът, за който избирате ваучер, ще хареса сходен метод и няма да чака нещо съответно.

4. Календар - не подценявайте задоволството, което прекрасен календар за новата година може да донесе. Същото важи и за тефтер-бележник с подплатени корици. Особено, в случай че ще подарявате на баби и дядовци, можете да спретнете календар със фотоси на внучетата (много е елементарно за изработка в уеб страниците на всеки по-голям копирен център) и бъдете сигурни, че това ще се трансформира в обичаната движимост.

Още може да се добави към листата, само че повече ми се желае да отбележа какво не би трябвало да се подарява:

1. Животни!!! Никакви кучета, котки, морски прасета, зайци, таралежи и сходни, в случай че няма да живее във вашата къща и вие самите участвате в грижата за създанието. Да се грижиш за животно е извънредно огромна отговорност и дълъг във времето ангажимент, по тази причина не следва да се подхожда като при избор на чанта, миксер или козметика.

2. Парфюми, изключително евтини такива - това е най-тъпото отблъскване на номер, към което може да се прибегне в избора на коледен подарък. Изключение се прави единствено, в случай че знаете тъкмо кой е обичаният мирис на индивида или кой тъкмо парфюм желае.
3. Неща, които сами желаете да получите - подаръкът би трябвало да е съгласуван с желанията и персоналността на получателя, по тази причина се замислете на какво те биха се зарадвали, а не какво вие сами желаете.

4. Получени от преди ваши подаръци - не преподарявайте ваши движимости. Ако няма какво да ги вършиме, то може да ги дарите на благотворителна организация, продадете или рециклирате, само че не ги засилвайте с малко целофан и панделка към различен човек, в случай че не сте на 100% сигурни, че той/тя ги желае и ще оцени жеста.

И на край - не е нужно да харчите една заплата, с цел да купувате скъпи или доста неща, с цел да зарадвате обичаните си. Ако просто се замислите какво в действителност е значимо и би харесало на приятелите и фамилията ви, ще откриете незабавно по какъв начин да извършите празниците им специфични:)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР