Колкото по-близо сме до лятото, толкова повече хора тръгват да

...
Колкото по-близо сме до лятото, толкова повече хора тръгват да
Коментари Харесай

Митко Тасев от БТВ посочи огромна грешка с физкултурата в училище

Колкото по-близо сме до лятото, толкоз повече хора потеглят да спортуват. Сред ентусиалсите за повече придвижване и натоварване са оказа и екипът на утринния блок на bTV. Те споделиха желанията си да спортуват и разискаха опциите за това по време на обичайна си „ седянка ”.

В началото ѝ водещата Мария Цънцарова призна, че си е не запомнила сака със спортния екип и в този ден ще пропусне упражненията. Покрай това сътрудниците ѝ споделиха, че не е неприятно да си наемат треньор и да вършат физзарядка в студиото.



Митко Тасев пък показа, че след утринния ефир ще води група запалянковци да тичат в Борисовата градина. Покрай това спортният публицист показа и гледната си точка към упражненията при започване на деня в някои учебни заведения.

Според него от физзарядката и часовете по физическо в учебно заведение няма доста смисъл и са колкото децата да се изпотят.

„ Най-добре е физкултурата да се отдели от другите часове и да е по друго време, както е в множеството страни “, изясни Тасев.



Новинарката Виктория Готева-Димитрова пък описа, че е търсила група, в която хората се занимават рано със спорт. „ Има групи в обществените мрежи, които заран се събират, 10 минути вършат гимнастика, 10 минути четат книга и 10 минути пият кафе, чак по-късно потеглят на работа ”, описа тя.

Проблемът е, че най-ранната такава колекция онлайн е в 5 часа, което се оказва прекомерно късно за утринния екип на bTV.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР