Колкото по-близо до новогодишните празници, толкова повече радостни чувства и

...
Колкото по-близо до новогодишните празници, толкова повече радостни чувства и
Коментари Харесай

4 знака на зодиака ще изпитат огромно щастие точно преди Нова година

Колкото по-близо до новогодишните празници, толкоз повече радостни усеща и очаквания изпитват всички за настъпващата година. Въпреки предпразничната блъсканица, последните две седмици на декември ще се окажат едни от най-щастливите за няколко зодии. Ето и късметлиите:

1. Овен
Какво ви чака в любовта през 2022
Още в края на тази година Венера, планетата на любовта и романтиката, минава в знака на Стрелец, където ще остане и при започване на 20...
Прочети повече
Периодът дава обещание оптимистични вероятности за вашето семейство. Пригответе се за непредвидени, само че удобни обрати на ориста. И всичко това ще стане на фона на увеличение на приходите на фамилията. В резултат на това, атмосферата в дома ще бъде много приятна и хармонична. В сферата на бизнеса можете да поемете самодейността, която ще обезпечи триумф. Всички опасности през последните две седмици на декември ще се изплатят.

2. Телец

Преди Нова година звездите са много благосклонно настроени към вас. Вероятно очаквате с неспокойствие празника, който желаете да отпразнувате със фамилията си. Трябва да се означи, че в персоналния живот всичко ще бъде допустимо най-хубаво и най-уредено. Усещането за благополучие безусловно ще ви завладее. Бизнесът ще се развива удобно, същото важи и за финансовия бранш. Периодът е превъзходен за кариерно израстване. Възможно е външен човек, може би сътрудник, да бъде извънредно потребен в този случай.

3. Везни
Как се влюбва всяка зодия?
Какво въздейства върху способността ни да се влюбваме?  Според астролозите отношението ни към любовта зависи напълно от това под кой зо...
Прочети повече
В края на декември възможностите за фамилното ви благополучие наподобяват изключително обещаващи. Ето за какво е по-добре да празнувате Нова година със фамилията и околните си. Като цяло фамилната атмосфера ще бъде много хармонична. Също по този начин, множеството Везни могат да чакат непредвидени облаги и увеличени фамилни приходи. Възможно е да се придвижите нагоре по кариерната стълбица или да промените работното си място.

4. Водолей

През втората половина на декември Водолеите ще бъдат изключително щастливи. Някои ще могат да оставят остарели недоволства в предишното и да се помирят с близки, други ще получат неоценима помощ от по-възрастните членове на фамилията. Финансовите вероятности също са много светли. Има огромна възможност за приемане на непредвидени облаги, допустимо е да спечелите от тотото. Мнозина ще могат да отбележат триумф в активността си и в реализирането на проектите си.

Останалите зодии да не се отчайват. Всеки има своя звезден момент. Едни ще са щастливи по празниците, други по-късно. Важното е сами да допринасяте за тези прелестни моменти, а не да чакате някой различен да ги прави.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР