Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това коментира

...
Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре. Това коментира
Коментари Харесай

Борисов за лидерската среща: Колкото по-бързо я забравим, толкова по-добре

Колкото по-бързо забравим лидерската среща през вчерашния ден, толкоз по-добре. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
„ Лидерската среща не създаде нищо - с изключение на още една нова разграничителна линия. Това е помпозната демонстрация за издигане на кандидат-кмет на София месеци преди изборите. Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка ”, разясни водачът на ГЕРБ.
Борисов посочи, че на лидерската среща не е разисквана нито тематика от управническата стратегия, нито бюджетът или военната помощ за Украйна. Не били наранени и наводненията и ограниченията, които да бъдат подхванати. „ По нито една от тези тематики не се приказва ”, подлага на критика той.
„ Категорично съдя държанието на „ Възраждане ”, обвързвано с експанзията във връзка с инакомислещите - както те ги назовават, провокациите и езика на омразата ”, акцентира Борисов.
„ В Министерския съвет най-овластения човек в страната е министър председателят. Той управлява службите и полицията. Може да свърши всяка работа, а не да приканва ”, е мнението на водача на ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР