Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре, коментира пред

...
Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре, коментира пред
Коментари Харесай

Борисов за лидерската среща: Колкото по-бързо я забравим, толкова по-добре

Колкото по-бързо забравим лидерската среща през вчерашния ден, толкоз по-добре, разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му, тя не е произвела нищо с изключение на още една нова разграничителна линия - " помпозната демонстрация за издигане на претендент кмет на София месеци преди изборите ". 

Борисов посочи, че на лидерската среща не е разисквана нито управническата стратегия, нито бюджета или военната помощ за Украйна. Не били наранени и наводненията и ограниченията, които да бъдат подхванати. 

" Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническа стратегия, тъй като бюджетът е отражение на управленката стратегия. Нито тематика, обвързвана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. И несъмнено - наводненията. Какви ограничения, какъв брой пари, до каква степен са стигнали комисиите, по кое време хората в Северозапада ще видят резултати от дейностите на държавното управление. По нито една от тези теми не се приказва ", сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР