Колкото и тъжно да е, в днешно време е много

...
Колкото и тъжно да е, в днешно време е много
Коментари Харесай

12 неща, които трябва да знаем за истинската любов

Колкото и тъжно да е, в днешно време е доста по-трудно да намерим същинската обич, в сравнение с е било в предишното. Причината за това е в променените полезности, правила и като цяло метод на живот и мислене.

Когато си влюбена и водиш здравословна връзка, това може да понижи равнището на тревога. Излъчването ти се трансформира и не си толкоз уплашена, пишат от dama.bg. Прегръдките и целувките могат да те успокоят. Ние желаеме всеки да изпита магията на любовта. Открихме 12 неща, които ти се случват, щом откриеш Единствения.

1. Любовта е да споделяш освен положителните, само че и неприятните моменти
Любовта може да продължи дълго и е научно потвърдено. Тя е глагол, а не съществително. Ако се върнеш изтощена от работа и видиш половинката ти да те чака след работа за вечеря, която ти би трябвало да приготвиш, не е прелестно. Трябва да измененията това. Ако сътрудникът ти те вижда като обект, с който единствено да се забавлява, това може да те съсипе. Трябва да настояваш това да се промени.

2. Истинската обич са дейностите
Истинската обич е да сте дружно и в неприятните моменти. Често срещано е хората да се усещат самотни във връзката. Това се случва, когато сътрудниците изгубят прочувствената връзка сред тях. Ако се обичате, би трябвало да положите старания да развиете вашата връзка. Не бива да насилвате нещата, тъй като всичко би трябвало да се случи естествено, с цел да усетиш магията.

3. И двамата имате своите граници и ги пазите
Хубавата връзка и любовта имат своите граници. Това е като неказано съглашение сред половинките, с цел да не е никой доминантен. Ако връзката ви не е толкоз добра, това ще се утежни. Не бива да се страхуваш какво ще кажеш и да премисляш думите си, когато някой се пробва да прекрачи границата. Така показвате почитание. Когато водиш такива диалози, би трябвало да си директна и точна. Не забранявай нищо, а открийте дружно излаз от обстановката.

4. Имате сходно виждане за любовта
Подкрепяте се, прекарвате време дружно и се цените един различен. За всяка двойка любовта има друго значение. Едни могат да избират да прекарват времето си дружно в пътувания, а други вкъщи. Представата за обич може да се промени с времето, само че това не трябва да ви плаши. Вие ставате по-спокойни един с различен.

5. Любовта значи общи цели и стремежи
Хармонията е сложна за реализиране, а сходните цели могат да оказват помощ за това. Има някои неща, които не трябва да забравяш. Увери се какво тъкмо искаш и защо се бориш, а той би трябвало да направи същото.

6. Споделяте отговорностите
Ако сътрудникът ти заобикаля да поеме отговорност за някакви дейности, това би афектирало връзката ви. Истинската обич би трябвало да дава сигурност и поддръжка. Разговорите могат да оказват помощ да разрешите проблемите си. Разбери за какво половинката ти заобикаля отговорностите. Причините могат да са разнообразни. По-добре е да повдигнеш тематиката и да намерите решение. Когато и двамата се подкрепяте, няма да има дисбаланс във връзката ви. Няма избран метод по какъв начин да се получи това. Вие сами би трябвало да откриете това, което би ви помогнало.

7. Партньорът ти не се пробва да те промени и те приема с всеки един твой минус
Ако имаш свои фантазии, върху които работиш старателно, а половинката ти се пробва да промени това, е неприятно. Не би трябвало да е по този начин. Двойките би трябвало да се поддържат и стимулират. Приемете плюсовете и минусите си, с цел да премине връзката ви на различен стадий. Ако видиш обичания си сърдит или комплициран, прояви схващане. Всеки има право да усеща. Хората не сме съвършени.

8. Ако искаш същинска обич, не си играй
Подобни игри са: Съобщенията със смесени сигнали Вменяването на виновност Тестването Сравняването Любовните триъгълници Манипулацията не е решение. Ако караш половинката ти да ревнува, това единствено ще навреди на връзките ви.

9. Когато си влюбена, би трябвало да работиш в екип с колегата си
Той е с приятелите си, а ти с твоите. Той има своите занимания, а ти други. Всеки би трябвало да има време за себе си, само че би трябвало да прекарвате и време дружно. Споделяйте и се грижете един за различен. Давайте си поддръжка. Например, в случай че пътувате някъде, ти можеш да си неговия навигатор, до момента в който той кара.

10. Можеш да си уязвима с него
Не забравяй, че можеш да си сензитивна. Да, в всекидневието ни би трябвало да сме непоколебими, само че сътрудникът ни е до нас, с цел да ни поддържа след дълъг работен ден и да се открием пред него. Понякога да покажеш слабостите си, може да промени всичко и то в позитивна тенденция.

11. Ти ставаш все по-добра, когато си влюбена
Ти се променяш, само че не тъй като някой те кара, а тъй като се случва естествено. Може да е смяна в стила, в заниманията, навиците. Тази позитивна смяна е знак за същинска обич.

12. Започваш да пробваш нови неща
Може би мразиш новите неща, само че от време на време те биха зарадвали половинката ти. Изпробвай нови занимания, нов тип спорт или даже и нов жанр музика.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР