Колкото и странно да звучи, начинът, по който използваш частите

...
Колкото и странно да звучи, начинът, по който използваш частите
Коментари Харесай

Разкрива Абсолютно Всичко За Вас! Какво Казва Юмрукът За Характера Ви! Най-Добре Са Тези, Които Го Държат

Колкото и необичайно да звучи, методът, по който използваш частите на тялото си разкрива част от характера ти. Юмрукът може да наподобява като чудноват избор, само че ще се изненадаш, какво може да разкрие за теб, написа Канал 3!

Характерът на юмрука

Палец от горната страна



Полагайки палеца си над свития показалец, когато свиваш юмруци, значи, че си необикновено благ и безстрашен човек. Но хората елементарно биха могли да се възползват от теб, заради тоза причина. Обичаш да изследваш и да учиш нови неща, тъй че не губи чара си.

Палец начело



Ако с палеца си покриваш по огромната част от останалите пръсти, ти си необикновено находчив и изобретателен човек. Имаш приблизително високо самочувствие и това притегля хората към теб. Но колкото и убеден да си, от време на време не вземаш смели решения, поради боязън от загуба. Осмели се!

Палец вътре



Покриването на палеца с останалите пръсти при свидлив пестник, разкриват чара и остроумието ти, които притеглят всички. Означава още, че имаш непреклонен вътрешен мир, само че постоянно се натъжаваш за близките и си съпричастен с тъгата им. Не позволявай това да те натъжава прекомерно!

Стисни пестник и прочети! Познахме ли?
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР