Колкото и открити и директни хора да има, всеки пази

...
Колкото и открити и директни хора да има, всеки пази
Коментари Харесай

Каква е тайната на всяка зодия?

Колкото и открити и директни хора да има, всеки пази в себе си някаква загадка. Нормално е да има персонални неща, които човек желае да скрие от света. Ето каква най-вероятно е тайната на всяка зодия.

Овен
Крият, че в предишното са взимали някои много неприятни избори, във връзка с хората, с които са имали сантиментални и интимни връзки. Обичат да наподобяват по този начин като че ли са постоянни и всичко е наред, само че в действителност не всеки път те са слагали завършек на връзката. Сърцето им е било разбивано от хора, които не са си коствали. А овните са наранявали хора, които са били същински и лоялни. Имат доста съжаления за любовния си живот.

Телец
Телците не демонстрират, че не могат да кажат "не " на себе си. Когато желаят нещо, би трябвало да си го набират наложително, даже да е доста скъпо и първокласно. Може да е храна, пердета, украшение и така нататък По принцип са дисциплинирани, само че считат, че са заслужили да се поглезят и да си създадат подарък.

Близнаци
Не признават, че имат огромен проблем с парите и в предишното са правили финансови неточности. Харчат всичко незабавно и неразумно, спестяванията им за нещо значимо са се стопявали поради капризи. Избягват да дават пари назаем и като цяло да приказват на тематики, свързани с финанси.

Рак
Тайната им е, че не могат да прекратят връзки и да преживеят нещата. Никога. Може да са в прелестна, продължителна, щастлива връзка и въпреки всичко още мислят за някогашното гадже, което им е разрушило сърцето. Дори наблюдават профилите му в обществените мрежи. Разсъждават над старите връзки - къде са бъркали, какво е трябвало да създадат, кои са били хубавите и неприятните неща. Радват се, когато някогашните страдат.

Лъв
Лъвовете не биха издали какви неща са правили в предишното, с цел да завоюват и постоянно да са преди всичко във всяка сфера. Искат постоянно да са спечелили и никой да не ги засенчва. Може да са разнасяли клюки за противниците си, да са манипулирали резултати. Но не са стигали до физически разправи.

Дева
Имат загадка идентичност, която се демонстрира, когато са възбудени. През деня да съществени, проведени, работливи, само че нощем стават шантави и палави. Обичат да пробват нови неща. Може да станат огромни мръсници и да са ненаситни.

Везни
Везните имат имидж на почтени и искерни хора. Но в действителност постоянно са казвали неистини и постоянно се възползват от някои неща, които не им се поставят. Те са хората, които биха отнесли у дома писалищен материали от офиса или тези в учебно заведение, които няма да ви върнат химикалките, моливите, дъвките и така нататък

Скорпион
Крият, че са започвали кавги нееднократно и са обиждали близки хора. Смятат, че по този начин са опитвали да научат другите на нещо и не съжаляват. Но не желаят всички да го схващат. Може и да са удряли някой, само че по-вероятно са го наранявали единствено с думи. Ако някой нарани този знак, той незабавно отвръща, желае да е сигурен, че е имало възмездие. И то огромно.

Стрелец
Преструват се, че обожават да излизат, да са измежду хора и не одобряват нищо персонално. Но в действителност са доста ревностни. Не се усещат добре, когато другите не им обръщат внимание. Може да се разочароват от доста дребни неща, даже да се вършат, че не им пука. Всеки мисли, че стрелецът е от дребното зодии, които биха приели отворена връзка и стрелецът може да не го отхвърли. Но в действителност вътрешно мисли това за извънредно.

Козирог
Козирозите са доста по-емоционални от това, което демонстрират. Раними са и елементарно се трогват. Плачат скрито на работа или в учебно заведение, плачат на филми, плачат под душа. А доста хора ги мислят за постоянни, съществени, даже леко безчувствени. Сякаш съвършено управляват страстите си, само че не е по този начин.

Водолей
Тези знаци няма да си признаят, че имат ужасна памет. Може да помнят неща за работата или от уроците, само че съвсем в никакъв случай не могат да си спомнят годишнини от щастливи събития, рождени дни, даже от време на време не помнят за срещи, на които би трябвало да са. Но не желаят да си признаят, с цел да не се скарат с никого и просто си измислят някакви други оправдания.

Риби
Тайната им е, че не всеки път харесват хората към себе си и от време на време просто имат потребност да останат сами. Мили са, лъчезарни и не желаят да наранят другите с държанието си. Но когато чуят за някаква свирепост, когато някой лицемерничи или наскърбява, когато се клюкари, рибите просто желаят да изчезнат. Иска им се просто да се потопят във въображението си, в един по-добър свят. Но не могат да го признаят пред другите, с цел да не наподобяват груби.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР