Колкото и оскъден засега да е снегът, от столичната община

...
Колкото и оскъден засега да е снегът, от столичната община
Коментари Харесай

Снегът този път не изненада Столичната община

Колкото и нищожен към този момент да е снегът, от столичната община оповестиха, че бдят да не замръзват улиците. Екипите, ангажирани със снегопочистването в София започнаха обработка със смеси срещу замръзване на високи и стръмни места в града.
В момента се работи на моста на ул. „ Марко Семов “ в регион „ Студентски “, разпръскват се соли срещу замръзване на пътни сектори в регионите „ Витоша “ и „ Овча Купел “. В регион „ Банкя “ се обработват общинските пътища към кварталите „ Михайлово “ и „ Градоман “, както и към селата Вердикал и Клисура. Започна обработка на пътните платна и на бул. „ Брюксел “. Опесъчават се и пътищата в естествен парк Витоша Драгалевци – Алеко и Бояна - Златни мостове, оповестиха от Столична община.
По разпореждане на Столичния инспекторат екипите, ангажирани със снегопочистването на града са в подготвеност да стартират работа. На 67 стоянки в София са ситуирани 166 снегорина, които при нужда ще стартират работа по опесъчаване и премахване на снежната завивка от пътните платна. Напомняме на водачите да излизат на пътя единствено с добре оборудвани и изправни коли, както и да карат със съобразена с пътните условия скорост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР