Колкото и опит да имаме, колкото и да сме преживели,

...
Колкото и опит да имаме, колкото и да сме преживели,
Коментари Харесай

10 съвета на Петър Дънов за любовта

Колкото и опит да имаме, колкото и да сме претърпели, любовта си остава едно от най-трудните неща за разгадаване. Тези 10 съвета на Петър Дънов ще ви оказват помощ да съумеете най-малко мъничко да вникнете в същността й:

1. Да обичаш тези, които те обичат, това всеки може. То е човешко. А да си благосклонен към тези, които не са ситуирани към теб, то е божествено.

2. Да обичаш индивида, това значи, в никакъв случай да не прекъсваш възприятията си към него. Едно възприятие е мощно, до момента в който е цяло.

3. Със мусене, с съмнение и подозрение любовта не се намира.

4. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие би трябвало да обичате най-малко едно живо създание, за което да учите.

5. Човек може да те обича, до момента в който му даваш независимост.

6. Ако някой не обръща внимание на твоята обич, това нищо не значи. Ще пристигна ден, когато той ще реши това, което си му дал, и на любовта ти ще отговори с обич. Той ще заплати с рента за това, което е получил от тебе. Човек може да губи на всички места и във всичко, само че не и в любовта.

7. Ако страдате от това, че някой не ви обича, че е изменил любовта си към вас, би трябвало да знаете, че той в никакъв случай не ви е обичал.

8. Когато обичаш някого, ти не можеш да живееш без него. Това е любов, това е вътрешният смисъл на обичта. Ако мислиш, че и без него можеш, ти не го обичаш.

9. Мисли за този миг, в който любовта ти се усмихва. Ако мислиш за бъдещето – ще страдаш.

10. Искате ли да бъдете щастливи в любовта си, дръжте едно честно разстояние сред вас и обичания ви. Скъсите ли това разстояние, ще изгубите любовта си.
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР