Колкото и неочаквана да се оказа новината за развода на

...
Колкото и неочаквана да се оказа новината за развода на
Коментари Харесай

Милиони, имоти и бизнеси - какво ще дели Рийз Уидърспун при развода

Колкото и непредвидена да се оказа новината за развода на Рийз Уидърспун и Джим Тот, то в нея има най-малко едно позитивно нещо. Двойката има намерение раздялата да протече по допустимо най-приятелския и положителен метод.
 Развежда ли се в действителност Рийз Уидърспун
Развежда ли се в действителност Рийз Уидърспун

Отговорът - от самата нея

На 26 март Рийз и Джим трябваше да отпразнуват 12-та годишнина от брака си. Два дни преди този момент обаче публично оповестиха, че са пред бракоразвод.

Двамата са родители на десетгодишния Тенеси, а Рийз има две огромни деца от предходния си брачен партньор Райън Филип - Ейва на 23 и Дийкън на 19. " Прекарали сме доста страхотни години дружно и продължаваме напред с доста обич, деликатност и взаимно почитание за нещата, които сме построили дружно ", се споделя в изказването им.
 Рийз и Джим с Ейва и Дийкън Филип

Рийз и Джим с Ейва и Дийкън Филип

Тепърва следва да забележим по какъв начин ще бъде уредено попечителството над Тенеси. Но, както и самите Уидърспун и Тот споделят, свързват ги доста неща на чисто бизнес и финансово равнище. Тот е съосновател на продуцентската компания на Уидърспун Hello Sunshine, която стои зад шлагери като " Големите дребни неистини ", " Където пеят раците ", Daisy Jones and The Six.

През август 2021 година актрисата подаде по-голямата част от дяловете на компанията си, за което получи 900 милиона $. С това актуалното й чисто положение е оценено за 430 милиона, пишат People.

Освен като продуцент, Уидърспун продължава и да играе - неотдавна излезе сантименталната й комедия Your Place or Mine, работи и по трети сезон на сериала The Morning Show. Според THR тя взима по два милиона $ за епизод.

Рийз има и компанията за облекла Draper James, в чийто ръб на шефовете е Джим. Той пък е одобрено име в Creative Artists Agency и е в борда на шефове на софтуерната компания Flowcode.

Двамата дружно са спечелили милиони и от продажба на недвижими парцели - предходната година Уидърспун е продала жилище в Лос Анджелис за 21.5 милиона $, откакто го е купила за по-малко от 16 милиона през 2020 година

Според юристът по фамилно право Мерилин Чинитс, най-чистият вид е двамата да продадат цялото си споделено имущество и бизнеси, и да разделят парите от това пишат People. Уидърспун и Тот обаче евентуално имат и по-интелигентен ход за разлъка, който следва да забележим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР