Колкото и критики да отнася кралското семейство за това, че

...
Колкото и критики да отнася кралското семейство за това, че
Коментари Харесай

Подаръците и пожеланията, които Камила получи за 75-тия си рожден ден

Колкото и рецензии да отнася кралското семейство за това, че е в тежест на данъкоплатците (особено в тежък стопански миг като настоящия), някои негови членове се радват на несекващата любов на поданиците си. Като дъщерята на кралицата принцеса Ан. И като Камила.

Херцогинята на Корнуол навърши 75 години през юли, само че продължава да приема поздрави.

Купища приветствени картички от почитатели са пристигнали в Кларънс Хаус по случай юбилея й, а на някои от тях Камила даже е съумяла да отговори. Разбираме това, с помощта на обява в Twitter на консуматор с име ChristinZ.

От Express пишат, че в въпросната Кристин е получила отговор персонално от брачната половинка на принц Чарлз. " Благодаря ви за пожеланията. Все още не мога да допускам, че станах на ¾ век ", гласи той.

Феновете на кралското семейство побързаха да разясняват отговора на херцогинята. " Колко благо. Обожавам Камила ", " Какъв превъзходен отговор, тъкмо в жанр Камила ", " Ха-ха, харесва ми това малко обръщение ", са част от мненията.

Express ни припомнят, че по случай 75-ия си рожден ден херцогинята на Корнуол беше гост-редактор на списание Country Life. Корицата, както и фотосесията вътре, са дело на снаха й Кейт Мидълтън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР