Колкото и да сме еманципирани, все още живеем във време,

...
Колкото и да сме еманципирани, все още живеем във време,
Коментари Харесай

Как да си поиграете с мъжа - по женски

Колкото и да сме еманципирани, към момента живеем във време, в което сме заобиколени от хора възпитани с избрани полезности. Ето за какво от време на време можем да използваме почтени "традиционни " трикове, с цел да възбудим желанието у индивида, който харесваме, написа sexwell.bg. Мъжете обичат дребните женски игри, обичат да има гонене.

Целта е златната среда – в случай че се дърпаш прекалено много, може да се откаже; в случай че пък напряко изсипеш сърцето си и кажеш, че искаш да вършиме секс като животни същата вечер, евентуално ще се уплаши и ще избяга. Невероятно е, само че доста мъже биха се заклели, че няма по-секси нещо от това жена да си изиска секс, и в това време 90% от тях ще се препотят вътрешно и и ще се изнижат като мъниста, в случай че една жена пристигна пред тях и безогледно съобщи, че желае секс.

Оставете тялото си да споделя всичко. Правете дребни, провокативни знаци – играйте си с косата си, навлажнявайте устните си, леко се навеждайте напред понякога, с цел да скъсите дистанцията посред ви.

Не забравяйте да засичате погледа си с неговия. Неслучайно гейшите се хвалят, че могат да омаят мъж единствено с очите си. От време на време поглеждайте за секунда в очите му – изключително, когато сте изчерпали някоя тематика и има лека пауза на безмълвие. Тези секунди, които той ще получи уединено с твоите очи, ще свършат 50% от цялата работа.

Какво ще свърши останалите 50%? Самочувствието ви. За да има високо самочувствие, човек е нужно да е в естетика със себе си, а не във война, както постоянно се оказва, че са множеството дами. Затова на помощ идва и природата - с няколко капки феромонен парфюм, можете да усетите силата на женствената си същина - и вашият фаворит също ще я усети!

Всички бозайници и някои инсекти споделят посредством феромони. При хората към този момент не са по този начин нужни, тъй като имаме способността да приказваме, само че към момента работят, изключително женския овулационен феромон, който е като балсам за мъжките сетива. Той ще ви даде самочувствие и тази спомагателна наслада, която мъжът чака, с цел да се впусне в гореща случка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР