Колкото и да си мислим, че познаваме мъжете или че

...
Колкото и да си мислим, че познаваме мъжете или че
Коментари Харесай

Сексолог пред Edna.bg: Мъжете или жените мислят по-често за секс?


Колкото и да си мислим, че познаваме мъжете или че сме разкрили множеството секрети за любовта и секса, наподобява към момента съществуват някои показа и убеждения, за които си коства да попитаме експертите.

Затова и ние от Edna.bg подготвихме за вас един специфичен диалог със сексолога и психолог Гинка Георгиева. Зададохме ѝ въпроси по най-горещите тематики за секса, мъжете и дамите. И разбрахме, че някои публикувани вярвания са просто легенди, а други имат просто и много любопитно пояснение.

Твърди се да вземем за пример, че мъжете мислят за секс по-често от дамите. Дали обаче в действителност това е по този начин и има ли пояснение за този феномен?

 Edna пита сексолог фрагменти vbox7

Не може да се твърди, че дамите мислят по-рядко за секс, в сравнение с мъжете, счита Гинка. Обяснението на това общоприето разбиране тя търси в самата физиология на мъжа.

„ Те са доста елементарно възбудими... Един млад мъж може да получи ерекция 30 пъти най-малко, което значи, че когато тялото реагира, той към този момент мисли за секс. “

Всъщност това, че се е случила ерекция, не значи, че индивидът непрекъснато мисли за секс.

„ В последна сметка ерекцията може да бъде доста спонтанна реакция “, разяснява Гинка и изрично развенчава този мит за дамите, мъжете и секса.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР