Колкото и да се стараем да изглеждаме добре, понякога без

...
Колкото и да се стараем да изглеждаме добре, понякога без
Коментари Харесай

Кои са основните врагове на красотата ни?

Колкото и да се стараем да изглеждаме добре, от време на време без да желаеме, вместо да работим за най-хубавата версия на себе си, ние вършим тъкмо противоположното. В забързаното всекидневие, претрупано със задания, неведнъж намираме отдушник и се " успокояваме “ с надалеч не толкоз здравословни и потребни действия. 

Mазните храни

Като цяло приказваме за тези типове храни от тази категория, които спадат към така наречен " junk food "  и най-много, такива в чийто състав изобилстват наситени мазнини. Не забравяйте, че те се влагат и в артикули от хранителната индустрия и най-много в салами, в допълнение обработени меса, кашкавали и сирена, както и сметана.

Калориите, които идват от тях се изгарят доста мъчно от организма и най-вероятно килограмите, които натрупате от тях ще останат с вас за доста дълго време. Затова помислете добре, преди да консумирате такива храни особено в случай че желаете да запазите хубостта и формата си.

Замърсяването  

В днешно време телата ни са изложени на замърсявания от всевъзможен тип – било то посредством нездравословните частици във въздуха, водата или активността на огромни промишлени фабрики. Разбира се, това са единствено напълно дребна част от външните замърсители. Ако към тях прибавим и химическите съединения, които попадат в организма ни посредством козметиката и храната, описът ще стане доста дълъг. Разбира се, невероятно е да живеете в капсула, изолирани от всичко в близост.

Но с някои лесни стъпки можете да намалите вредите, които околната среда може да ви нанесе. Първата от тях е почистването на лицето, написа Bulgaria ON AIR. Тази привидно елементарна стъпка може да се окаже една от най-големите грижи за вашата хубост. Задължително премахвайте грима преди лягане, а в случай че желаете да почистите в дълбочина, можете да употребявате артикул, който е предопределен особено за дами, които живеят в градска среда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР