Колкото и да се опитва управляващата коалиция да покаже, че

...
Колкото и да се опитва управляващата коалиция да покаже, че
Коментари Харесай

Топ социолог: Патриотите приключват след скандала с ЧЕЗ!

Колкото и да се пробва ръководещата коалиция да покаже, че е постоянна, макар свадите вътре в нея, изключително сред патреотите, рецесията е забележима, а бъдещето им прекомерно тъмно.

Тезата към този момент излезе в столичен всекидневник и от устата на социолога Живко Георгиев от "Галъп ", които напълно до скоро славословеха патриотите. Във връзка със скандалната договорка за ЧЕЗ, вижте по какъв начин той предвижда, че "Обединените патриоти " нямат дела, лозунги и причини, с които да се яват пред гласоподавателите си на последващи избори:

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"При договорката с ЧЕЗ са налице всички симптомина неорганизираност, недомислица, което би трябвало да тълкуваме като главозамайване.

Това няма да се отрази добре на имиджа на ръководещите. Дали това ще породи центробежни трендове, дали ще разклати ГЕРБ по оста "Патриотичен фронт " - не знам. Но вероятно няа да бъдем очевидци на скорошно разлюляване на обединението.

Безспорно обаче е, че огромният губещ отново ще се окаже "Обединени патриоти ", тъй като са съдружници на ГЕРБ.

Аз не мога да видя с какви дела, с какви причини и лозунги те ще се явят на идващите избори, каквито и когато и да са те. Социолозите към този момент откриваме и сипмтоми на отчаяние у електората на патриотите от метода, по който се употребява власт и от самиет патриоти, и от ръководещите като цяло.

Ако има някакъв инстинкт за самозапазване и у едните, и у другите, то вероятно ще следим известно недоволство и в двете политически сили. Сто на 100 ще има такива, които ще се пробват да замажат случилото се и да го изтласкат в предишното.

Сто на 100 ще има и такива, които мислят по-дългосрочно и ще търсят други възможности за положително излизане от обстановката. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР