Колкото и да ни е странно, външният вид на звездите

...
Колкото и да ни е странно, външният вид на звездите
Коментари Харесай

Навиците на жените с перфектна кожа

Колкото и да ни е необичайно, външният тип на звездите не се дължи единствено на обстоятелството, че имат задоволително средства, с цел да си разрешат безчет визити при козметици и бюти специалисти де.

Дори в противен случай! Колкото и пари, и свободно време да имаме, в случай че не се погрижим сами за хубостта си, никой няма да успее да ни помогне. Тези хубавици, на които сме привикнали да завиждаме я за страхотната коса, я за стегнатото тяло, я за сияйната кожа, са научили своя урок – ежедневните грижи за себе си, които поставяме сами у дома, са в основата на това да изглеждаш добре.

Затова потърсихме техните препоръки по отношение на навиците, на които разчитат, с цел да имат красива кожа както на лицето, по този начин и по цялото тяло. Ето ги и тях!

Те не се опасяват от опитите

Нина Добрев споделя, че поради дългите часове на фотоси, в които непрестанно е с грим, нейната бюти рутина е напълно семпла: разчистване, ексфолиране и нанасяне на крем преди лягане. Тя е и почитател на вампирския лифтинг, в който може да инжектира от личната си кръв там, където е нужно.

 2015-08-21-1440168708-6399110-mirandakerrbeautynotes

Те знаят какви са чудодейните изгоди от сухата четка

Миранда Кер споделя, че нейната загадка за съвършена кожа на цялото тяло, е четкането със суха четка преди душ, тъй като то способства за циркулацията на кръвта и също така сполучливо се бори с целулита. Отстранявайки мъртвите кафези, тя приготвя кожата си за нанасяне на подхранващ лосион или натурални масла след баня.

 skin-4

Те употребяват верните артикули за техния вид кожа 

Актрисите и дизайнерки Мери-Кейт и Ашли Олсън са познати в общественото пространство със своя присъщ жанр на обличане, при който визиите на близначките са постоянно координирани, само че се оказва, че бюти обичаите им са много по-семпли. Ашли даже споделя, че поставя на лицето си само артикули от обичаната ѝ марка Biologique, защото е разкрила, че ѝ работят добре и няма желание да ги сменя скоро.

Те знаят за какво ексфолирането е задължително 

 lea-michele-hair-selfie

Леа Мишел се кълне в удобните свойства на DIY скраба за тяло, който сама си подготвя. Той се състои от кафява захар, морска сол и зехтин. “Имам цяла кошница с кутии, които съм си направила и държа в банята си, ” декларира актрисата.

Те постоянно се доверяват първо на домашните лечения

 kristen-skin

“Обичам да имам шишенце с розова вода със себе си, където и да отида, ” споделя Кристен Бел. “Просто разбърквам малко розово масло с вода, с цел да мога да освежа лицето си, даже когато таман слизам от самолета. Можете да употребявате също и масло от лавандула или различен вид натурален концентрат. ”

Те постоянно нанасят слънцезащита 

 amandas

“Никога не напущам дома си без SPF фактор, ” споделя актрисата Аманда Сейфрид, когато става дума за един-единствен артикул, без който не може да живее. Сейфрид поучава да си потърсите вид под формата на спрей, с цел да можете да го нанасяте на всички места, когато и да е, тъй като ключът към положителната отбрана на кожата е вярното и постоянно нанасяне.

Те постоянно почистват лицето си преди лягане. Без извинения!

 jaime_king_selfie

Всички сме наясно, че спането с грим е един от най-големите врагове на хубавичко кожа. “Майка ми постоянно ми споделяше, че миенето на лицето вечер е нещо наложително, ” споделя актрисата Джейми Кинг. “Не ме интересува какъв брой иморена си или какъв брой те мързи! Спането с грим се отразява извънредно на кожата. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР