Колкото и да е странно за повечето зрители, актьорът Димитър

...
Колкото и да е странно за повечето зрители, актьорът Димитър
Коментари Харесай

Ето с какво се похвали Анита на Рачков

Колкото и да е необичайно за множеството фенове, артистът Димитър Рачков и към днешна дата продължава връзката си с Анита Димитрова и по всичко проличава, че нещата сред тях са в действителност съществени.

Красивата русокоска не е от най-активните дами в обществените мрежи и много настойчиво крие персоналния си живот - съвсем нищо не се знае за нея.

След дългата отмора от Instagram младото гадже очевидно е решило да подсети за себе си и то не просто със секси коледна фотография, а с кадър на документ, който е получила след приключен съвсем 3-месечен курс по " Управление и водачество " в София. От надписа се вижда, че русокоската в действителност е доста горда от достиженията си - очевидно се готви за доста огромни бъдещи професионални триумфи, пише vbox7.com. 



Анита все още не работи нищо, тъй че очевидно разчита на Рачков за месечни приходи -все отново външният ѝ тип изисква много грижи, които костват много средства. Съвсем неотдавна в обществените мрежи се появи фотография на Анита с голям пръстен, който незабавно предизвика всички да приказват за годеж сред двамата. Истината обаче е, че нищо не е доказано, а бижуто може да не е годежен пръстен или харизано въобще от Рачков. Сигурни сме обаче, че в случай че се стигне до годеж и женитба, всички ще разберем. 

За разлика от множеството инфлуенсърки, Анита към момента не е ясно къде ще прекара празниците, защото в новогодищната нощ Рачков ще бъде ангажиран с телевизионния ефир. Съвсем допустимо е тя да е в публиката и да го чака да завърши, само че пък може да реши да отиде с другари на ваучър - въпреки всичко е млада и към момента ѝ се живее на макс.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР