Колко късметлийски се очертава да бъде уикендът ви? Чудите ли

...
Колко късметлийски се очертава да бъде уикендът ви? Чудите ли
Коментари Харесай

КЪСМЕТЧЕ според зодията за този уикенд, 6-7 февруари

Колко късметлийски се обрисува да бъде уикендът ви? Чудите ли се от време на време дали шансът ще бъде на ваша страна или вярвате безкрайно в него?

Днес сме подготвили късметчета за представителите на всеки зодиакален знак. Вярваме, че позитивните послания ще ви ухилен, ще създадат уикенда по – занимателен и ще ви заредят с позитивни страсти.
Разберете какво е късметчето ви този уикенд:
Овен
Предстои ви да се срещнете с положителни другари на чист въздух и под слънчевите лъчи. Уикендът ще бъде потребен и кондензиран с радостни страсти. Починете си уместно и му се усмихнете най-чаровно!
Телец
Тайният ви почитател ще разкрие своята идентичност. Пригответе се да останете без мирис. Ще се окаже, че това е човек, който държите до себе си години наред и тайничко сте се надявали един ден да заеме почетно място в сърцето ви.
Близнаци
През уикенда представителите на зодиакалния знак ще се потопят в един вманиачен и подобаващ шопинг. Като обезумели ще обикалят измежду магазините и ще възобновят напълно дрешниците си. Време е за смяна и още нещо!

Рак
Почивните дни не подготвят за работа, а за отмора. Вие обаче ще бъдете сполучливи, с каквото й да се захванете. Ако от дълго време планирате да приключите с домашно обвързване, направете го в този момент. Няма да ви отнеме време.
Лъв
Гответе се за сантиментални разходки през уикенда. Вашите половинки са ви подготвили нечувано вълнуващи изненади.
Дева
Макар уикенда да подготвя за отмора и излизания с другари, не забравяйте да минете през най-близкия тото пункт. Парична премия е решила да пристигна при вас.
Везни
Уикендът ще бъде ненадейно трогателен. Близки родственици ще пропътуват голямото разстояние, което ви дели, с цел да показват любов и угриженост.
 12 късметчета с кафето то за през днешния ден - 6 февруари 12 късметчета с кафето то за през днешния ден - 6 февруари
„ Първо кафето. После проектите. “ – Леана Рене Хийбър Много тъкмо казано. Именно нашите фантазии са проектите, на които...
Скорпион
Време е да се поглезите със СПА процедура, а за какво не и обичан масаж. Направете го още в този момент. Запазете си час и се насладете на страстите.
Стрелец
Посетете коафьор и си направете нова прическа. Нека уикендът бъде още по-вълнуващ и прочувствен. Промяната постоянно води нещо хубаво след себе си!
Козирог
 Късметче съгласно зодията за февруари Късметче съгласно зодията за февруари
Романтичният месец е обичан от всеки. В средата му се усещаме опиянени от обич и тръпнещи за нови копнежи и фантазии. Днес ще споделим...
Какво ще кажете за празненство – бясно, диво и ексцентрично? Поканете най-близките си другари и се отдайте на сладка раздумка, танци и смях!
Водолей
Почивните дни ще са повече от незабравими за представителите на зодията. Сега ви се е паднало да изпъкнете и да покажете своята креативна страна!
Риби
Яжте шоколад, бонбони и сладкиши. През уикенда кантарът е спрял да работи за вас и нито грам няма да качите!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР