Колко ефективно е лечението с хидроксихлорохин при случаи на COVID-19

...
Колко ефективно е лечението с хидроксихлорохин при случаи на COVID-19
Коментари Харесай

Тревожнни сурови данни от САЩ – колко опасен може да е хидроксихлорохина при лечение на COVID-19?

Колко дейно е лекуването с хидроксихлорохин при случаи на COVID-19 и дали не е по-опасно за живота, в сравнение с други видове лекуване? Този въпрос още веднъж стана настоящ след издание на данни от изследване в Съединени американски щати.
Данните обгръщат 368 души, ветерани, заболели от COVID-19 и категорично е посочено, че проучването не е представително и още не е оценено от други учени. Но е реалност, че даже по този начин това е най-голямото такова проучване в Съединени американски щати.
28% от получилите хидроксихлорохин и лекувани с други нормални похвати са умряли, по отношение на 11%, които не са получили от лекарството, с което се третира малария. 22% от получилите коктейл от хидроксихлорохин и антибиотика " Азитромицин " са умряли.
Припомняме, че преди седмица стана ясно, че 11 души в Бразилия са умряли поради лекуване с лекарство с интензивно вещество хлорохин. И посочената причина е неправилната доза! По тематиката имаше коментар и от Националния действен щаб в България и че дозата е извънредно значима – по тази причина и хидроксихлорохинът се дава в болнична среда, наложително под надзор на доктор.
В Съединени американски щати тематиката с хидроксихлорохина стана настояща, откакто американският президент Доналд Тръмп го видя като „ панацея ” в битката с COVID-19.
Още: " Започва производството на хлорохин и хидроксихлорохин у нас "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР