Колко е важно да улавяш „малките неща“, когато разследваш брутално

...
Колко е важно да улавяш „малките неща“, когато разследваш брутално
Коментари Харесай

Димитър Маринов дели екран с Дензел Уошингтън в Малките неща

Колко е значимо да улавяш „ дребните неща “, когато разследваш брутално ликвидиране? Отговор на този въпрос ще търси Дензел Уошингтън в новото заглавие във филмографията си The Little Things (в дословен превод - „ Малките неща “). Двукратният притежател на „ Оскар “ влиза в ролята на изморения от специалността си шериф Дийк, а компания на огромния екран ще му прави българския артист Димитър Маринов.

Звездата от „ Зелена книга “ зарадва всички родни фенове на седмото изкуство, като излезе на сцената на Oскарите с трибагреника на разположение, а това ще е първото му по-голямо присъединяване в холивудско заглавие след триумфиралия на премиите на Американската кино академия филм на Питър Фарели. Подробности към героя на нашенеца към момента не са известни. Към момента е ясно единствено, че Маринов ще играе управител.

Уошингтън пък не е единственото име от А-листата на Холивуд, с който родният артист ще си партнира. Реми Малек, който също завоюва „ Оскар “ тази година, ще застане пред камерата за „ Малките неща “. След като снима сцените си като главния изверг в 25-ия филм за Джеймс Бонд - „ Смъртта може да изчака “, екранният Фреди Меркюри („ Бохемска рапсодия “) към този момент стартира фотосите и за новия детективски трилър. Клапата на „ Малките неща “ е щракнала още през септември в Лос Анджелис под режисурата на Джон Лий Ханкок.

В продуцираното от Warner Bros. заглавие Малек също ще си служи със значка като детектив, изпратен от Ел Ей, с цел да помогне на локалния шериф с разобличаването на рисков сериен палач. Като злодея пък ще забележим Джаред Лето. Това маркира следващата колаборация на фронтмена на 30 Seconds To Mars с Warner Bros. - компанията, която през 2016 година му повери ролята на Жокера в „ Отряд самоубийци “. Именно към фамозния комиксов персонаж Лето бе забъркан в скандал през последните дни. Според неназовани източници, представени от The Hollywood Reporter, артистът се е опитал да постави кол в колелото на „ Жокера “ на Тод Филипс с Хоакин Финикс. Нещо повече, рокаджията със статуетка „ Оскар “ в архива си, е извивал ръцете на към този момент някогашните си мениджъри да договарят с продуцентската компания да не дава зелена светлина на плана на Филипс, като вместо това заложат на филм с присъединяване на Лето в основната роля.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР