Колко е важно да си мием ръцете по време на

...
Колко е важно да си мием ръцете по време на
Коментари Харесай

Дъщерята на Бионсе изнася урок по миене на ръце - slava.bg

Колко е значимо да си мием ръцете по време на пандемията. На това учат децата си Бионсе и Джей Зи, които от известно време не вървят по участия.

Наскоро най-голямото дете на известната двойка – Блу Айви Картър направи специфичен опит, с който желае да покаже за какво би трябвало да си мием ръцете по-често.

Клипът с 8-годишното момиченце бе споделен от неговата баба – Тина Ноулс.

„ Докато сме изолирани, направих този дребен урок, който можете да извършите у дома и който демонстрира, че е значимо да си миете ръцете “, изяснява Блу във видеото, гледано над 80 000 пъти.

Детето е напълнило паница с вода и сапун, като най-после е изсипало черен пипер. То изяснява, че точно той е коронавирусът, който попада елементарно по ръцете ни.

„ Потопете ръцете си в купата със сапун, уверете се, че имате доста от вируса (черния пипер)... поставете го в центъра на чинията, и вирусът си отива “, споделя още Блу Айви.

Веднага щом потапя ръцете си във водата, пиперът се отдръпва от тях.

„ Ето за какво е доста значимо да си миете ръцете, в случай че държите ръцете си мръсни, можете да се разболеете “, приключва дъщерята на Бионсе.

Накрая детето приканва всички да си останат вкъщи и да се грижат за персоналната си хигиена, с цел да се предпазят от заболяването.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР