Колко дълъг е пътят до Брюксел? На 26 май репортерите

...
Колко дълъг е пътят до Брюксел? На 26 май репортерите
Коментари Харесай

„Изборът: NOVA Европа“ на 26 май

Колко дълъг е пътят до Брюксел? На 26 май репортерите на NOVA ще предават онлайн от София и цялата страна, Брюксел, Париж, Лондон и Халкидики в продължение на 15 часа. Новините NOVA ще проследят изборния ден от отварянето на изборните секции до затварянето им.
 евроизбори iStock/Getty Images

Най-любопитното от началото на неделната изборна заран ще даде „ Събуди се и гласувай “ с водещ Мира Иванова тъкмо в 7.00 ч. Екипите на NOVA ще тръгнат по следите на търговците на гласове, ще проследят машинното гласоподаване и ще ревизират всеки зрителски сигнал в деня на вота.
 Мира Иванова NOVA
За разпределението на силите в бъдещия Европарламент предстоят прогнози в предаването „ Плюс – Минус за Европа “ с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров в 16.30 ч.-->
 Кузман Илиев и Владимир Сиркаров NOVA
Два часа преди края на гласуването стартира специфичното изборно студио „ Изборът: NOVA Европа “ с водещи Аделина Радева, Виктор Николаев и Николай Дойнов. Кои ще са новите български евродепутати – вижте първите резултати първо по NOVA.

Изходът от борбата за евровота от електоралния ни център разкриват две от огромните социологически организации „ Gallup International “ и „ TREND “. NOVA ще предава онлайн първите мнения от политическите централи, а одобрени социолози и политолози ще разясняват по какъв начин европейските избори ще се отразят на разпределението на силите на политическата сцена у нас.

Не пропускайте включванията на екипите на NOVA през целия избирателен ден в ефира на NOVA, в уеб страницата ни, както и във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР