Колко често ви се случва да се въртите като полудели

...
Колко често ви се случва да се въртите като полудели
Коментари Харесай

Край на мъчителното въртене в леглото с този безотказен военен метод за заспиване

Колко постоянно ви се случва да се въртите като полудели в леглото нощно време и това в последна сметка да докара до разтревожен и фалшив сън, който да съсипе целия ви ден? Вероятно това се дължи на обстоятелството, че въпреки тялото да е изтощено, мозъкът е некадърен да се изключи и по тази причина спите толкоз леко.



Как да заспя за 10 секунди?

Има уместно упражнение, с което да заспите за 10 секунди, като е значимо да отбележим, че целият способ се равнява на 120 секунди, само че последните 10 от него са това, от което имате потребност.

Военният способ

Книгата " Отпусни се и завоюва: Представяне на шампионата " на Шарън Акерман, е първото място където се среща въпросният способ.

Там се разказва, че американското военноморско учебно заведение има техника, помагаща на военните да заспят за 2 минути или по-малко, като им е лишило към 6 седмици, с цел да усвоят това умеене. Тя също се оказала ефикасна и при превъзмогване на бодърствуване и посттравматичен стрес.

Как работи военният способ?

Първо отпуснете цялото си лице, в това число мускулите в устата и по-късно отпуснете раменете си, с цел да освободите напрежението и оставете ръцете си да паднат в профил свободни до тялото.

Издишайте, отпускайки гърдите си и отпуснете краката, бедрата и прасците.

Изчистете мозъка си колкото можете повече за 10 секунди, като си представяте релаксираща сцена, в случай че това не оказва помощ, пробвайте да повтаряте думите „ не мисли “ още веднъж и още веднъж за 10 секунди.

В рамките на тези 10 секунди, би трябвало да сте заспали.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР