Колко често пътувате със самолет? Ако отговорът е доста“ или поне

...
Колко често пътувате със самолет?
Ако отговорът е доста“ или поне
Коментари Харесай

10 от най-досадните навици по време на полет (част 2)

Колко постоянно пътувате със аероплан?

Ако отговорът е „ много “ или най-малко „ задоволително “, то идващите редове са за вас.

От BusinessInsider се обърнаха към чиновници по време на полети, с цел да споделят досадните неща, които желаят пасажерите да спрат да вършат. Вече ви представихме първата десетка, а ето и втората част с още 10 от тях.

1. Докосват, с цел да привлекат вниманието

Не е прелестно да бъдеш мушкан, дърпан или потупван, с цел да се обърнеш.

2. Стават за тоалетната преди знака на защитния колан е изключил

Когато им подсещаме, че знакът за колана е включен, те нормално дават отговор с нещо от рода на: „ Но аз би трябвало да отида! “. Е, в случай че не сте на две години, може изчакате още малко, нали?

3. Ходят боси

Престанете да ходите до тоалетна боси или по чорапи. Правите ли по този начин и в дома ви?

4. Искат нещо, незабавно щом се качат

Качването на ръб е измежду най-стресовата част от работата с всички нужни инспекции за сигурност и правила, които би трябвало да следваме. Така че, когато хората идват на борда и неотложно желаят вода, с цел да си изпият хапчето, се чудя дали не са могли да създадат това на летището.

5. Обвиняват екипажа за анулиран полет

Съгласни сме, че е гадно полетът да се анулира и ще пропуснете нещо значимо, само че и аз не се усещам добре да заставам тук и да викаш против мен.

 10 от най-досадните привички по време на полет (част 2)

6. Очакват екипажът да разполагат с цялата информация от капитана

Ние знаем, може би, 5% от това, което те вършат. Не знаем какъв брой неприятно е времето, за какво летим по нов маршрут или за какво не можем да пристигнем по-рано, само че имаме вяра, че е за ваша сигурност!

7. Режат си ноктите на краката

Виждал съм хора, които си режат ноктите и е доста неприятно, само че не можете да ги спрете. И това не се случва рядко.

8. Гледат порно

Виждал съм хора да гледат порно в самолета. При един човек целият ред откъм гърба виждаше какво гледа, само че нямаше деца в близост и нямаше какво да направя. При различен случай видях по какъв начин едно момче гледа на телефона си и тъй като беше вечер, дисплеят рефлектираше на прозореца.

9. Опитват се да получат безвъзмездни услуги

Хората постоянно загатват за безвъзмездна напитка: „ Самолетът се забави 10 минути, има ли безвъзмездна напитка за това? „. Или „ Напитките са от водача, нали? “. Аз просто се усмихвам.

10. Внасят си алкохол

Понякога хората си носят дребни бутилки от магазина на летището. Не може да вършиме това, тъй като наша задача е и да ви направляваме и би трябвало да знаем какъв брой алкохол сте изпили. Пиенето не е за занемаряване, тъй като колкото по-високо летите, толкоз повече алкохолът визира мозъка.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР