Колко често, гледайки успешни снимки на приятелки в Instagram, им

...
Колко често, гледайки успешни снимки на приятелки в Instagram, им
Коментари Харесай

7 тайни, как да изглеждате добре на снимките, дори и да нямате естествена фотогеничност

Колко постоянно, гледайки сполучливи фотоси на приятелки в Instagram, им завиждаме, мечтаейки да имат идентична естествена хубост и фотогеничност. Интересува ни въпросът: за какво даже при професионална фотосесия, в красива рокля, с добър грим и прическа, ние не съумяваме на фотосите, а някой наподобява като модел на корица

Бързаме да ви уверим: цялата концепция не е в това, че имате несъвършени черти на лицето или че камерата „ не ви обича “. Просто би трябвало да знаете няколко секрети, които ще ви оказват помощ да изглеждате ужасно в фрагмента.

1. Направете нещо 

Не забравяйте, че когато камерата ви снима, няма потребност да стоите неподвижно с ръце надолу и да гледате обектива, без да мигате. Не вършиме фотография за паспорт, тъй че статиката и неналичието на всевъзможни страсти е несъответствуваща тук. Като цяло, предприемете някакви дейности, с цел да извършите фотографията жива и същинска.

Не щадете паметта на телефона, несполучливите фрагменти постоянно могат да бъдат изтрити. И още нещо: пробвайте се да не гледате непосредствено в обектива. По-добре погледнете към небето или погледнете настрана, тъй че фотографията да е естествена.

2. Намерете най-хубавия си ъгъл

Познайте какво прави елементарните модели професионални? Те знаят своите положителни вероятности. Много рядко е човек да успее както в профила, по този начин и начело, да има идентични „ спечелвания “ както от лявата, по този начин и от дясната страна на лицето. Затова помолете приятелката си да ви направи фотография от разнообразни ъгли и по-късно определете коя фотография ви харесва най-вече.

Между другото, известното по-рано предписание „ над брадичката “ към този момент не е от голяма важност и рядко работи. Напротив, на финалната фотография ще получите доста солидна долна челюст, която ще съсипе цялата картина.

3. Покажете емоциите 

Смейте се, разплакайте се, възмутете се, флиртувайте, покажете езика си: гледайки тази фотография след няколко години, би трябвало да разберете какви страсти сте изпитвали в този миг, какво ви е стимулирало, защо сте мислили. На фотосите желаеме да предадем избрани усеща, чувства, а не че някакво момиче в красива рокля стоеше на улицата. Затова не се опасявайте да бъдете прочувствени и забравете за Силното лице.

4. Изберете добър декор

Тук би трябвало да запомните за способената композиция от цветове. Ако имате ярка рокля или костюм, изберете безпристрастен декор, с цел да балансирате композицията. И назад: облечете облекла в пастелни цветове, потърсете ослепителен повсеместен проект, който би могъл да работи съвършено в рамката. Също по този начин се пробвайте да вършиме фотоси на най-пустите места, тъй че преминаващите момчета и девойки да не попаднат в обектива на камерата.

5. Променете изображението 

Всички ли ви познават като мъдро, съществено, уравновесено момиче и нормално на фотографията получавате тъкмо това? Разчупете стандартите и флиртувайте с камерата: усмихнете се, намигвайте, изпратете целувка.

Опитайте се да бъдете допустимо най-разнообразни в фотосите, както в позирането, по този начин и в страстите. Не забравяйте, че ексцентричната рамка постоянно притегля вниманието и наподобява по-изгодна от класическата статична поза. Между другото, в случай че целеустремено ходите на фотосесия, тогава експериментирайте с косата и грима.

Камерата нормално „ изяжда “ половината червило и сенки за очи, тъй че би трябвало да бъдете боядисани допустимо най-ярко. Ще се изненадате какъв брой постоянно гримът, с който в никакъв случай не бихте излизали отвън жилището, наподобява ужасно на фотосите.

6. Изберете верните облекла

Има мнение, че колкото по-елегантни са облеклата при фотосесията, толкоз по-добре. Всъщност комплицираните тоалети, дружно със строгите бизнес костюми, са доста остарели. Ето за какво, сред вечерната рокля и лека рокля, изберете втората. Така че имате доста по-голям късмет да съумеете в фотографията.

Също по този начин се пробвайте да не избирате прекомерно цветни неща, претрупани с елементи: линии, ярки щампи, флорални орнаменти ще „ изтеглят одеялото върху себе си “. Друг миг: раменете и шията би трябвало да са допустимо най-отворени, по тази причина отхвърляйте авансово водолазка и други облекла под гърлото си. Якета, ризи и якета с копчета в два реда няма да ви свършат добра работа: ще ви прибавят няколко кг и на фотографията ще изглеждате доста по-дебели, в сравнение с в живота.

Що се отнася до обувките, токчетата ще бъдат в действителност печеливша алтернатива. Те образно ще създадат краката по-дълги, а фигурата – по-тънка. Също по този начин, стилетът се вписва съвършено с съвсем всяко изображение (само в случай че не сте почнали фотосесия в състезателен стил).

7. Изправете гърба си 

Колко постоянно чуваме фразата: “На тази фотография бихте били толкоз красиви, в случай че изправите гърба си. ” Да, на фотосите множеството хора се наклоняват и даже не го виждат.

Ето за какво, заставайки пред обектива на камерата, обърнете раменете си, облегнете се малко обратно и подарете на фотографа очарователна усмивка. И в случай че желаете да изглеждате по-стройни на фотографията, по-късно кръстосайте краката и застанете на пръстите на краката. По този метод можете образно да хвърлите няколко кг.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР