Колите да се движат на 70 метра дистанция една от

...
Колите да се движат на 70 метра дистанция една от
Коментари Харесай

Ще пътуваме ли 14 часа до морето, заради новите закони? Йонко Иванов коментира предложенията за изменение на правилата в Закона за движение по пътищата!

Колите да се движат на 70 метра отдалеченост една от друга на автомагистралата. Това плануват новите промени в Закона за придвижване по пътищата. Възможно ли е да се съблюдава?

Предложението провокира неодобрение.

“Много мъчно един естествен водач може да мери тъкмо 70 метра с цел да съблюдава отдалеченост, в случай че търсим логичност няма да я намерим, спирачният път е половината на скоростта.”

„ Става много мъчно за един водач да се оправя с цялата пътна обстановка, в която изпада. Тези хора, които са правили предложенията, са написали много нелогични текстове ”,  разяснява пред NOVA  Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка.

„ Ако търсим логичност в тези нови промени, няма да я намерим. Тези оферти не са направени от хора тесни експерти. Има едно предписание за дистанцията, а то е за двете секунди. Като кажете 21-22 – това е дистанцията, при което може да спрете автомобила до другия автомобил ”.

Колкото до правилото за 21 метра прекъсване преди пешеходна пътека, той сподели, че има много нелогични неща в разпоредбите, при изработен опит, излиза наяве, че на 10 метра е допустимо това, само че не и на 21.

Иванов съобщи още: „ Ако съблюдаваме това предписание за 70 метра, до морето ще пътуваме за 14 часа ”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР