Kolichka.bg е най-новият играч в бързоразвиващия се сектор на търговията

...
Kolichka.bg е най-новият играч в бързоразвиващия се сектор на търговията
Коментари Харесай

Нов играч стъпва на пазара на онлайн супермаркетите

Kolichka.bg е най-новият състезател в бързоразвиващия се бранш на търговията с хранителни артикули онлайн у нас. Платформата е част от най-голямата група за електронна търговия в Централна и Източна Европа - Mall Group, осъществила повече от 11 млн. поръчки през 2020 година

Kolichka.bg стъпва на българския пазар с портфолио от над 11 000 продукта, налични за поръчка посредством уеб страницата.

В асортимента на онлайн супермаркета влиза както многообразие от хранителни артикули - прясно месо, плодове и зеленчуци и всевъзможни пакетирани храни, по този начин и нехранителни, като перилни и почистващи препарати, артикули за бита и артикули за домашни любимци. Особено разнообразна е категорията риба и морски блага, като клиентите могат да избират от повече от 100 оферти.

Като формален сътрудник на МЕТРО в онлайн търговията, в Kolichka.bg ще откриете огромна част от техните лични марки - премиум марките Metro Chefo и Fine Life, както и преференциалните артикули на Aro.

Амбициите на платформата са да предложи на своите клиенти високо качество на налични цени, както и безкомпромисно обслужване.

" Започваме работа в България с убеждението, че онлайн пазарът на хранителни артикули е бъдещето и онлайн супермаркетите би трябвало да са налични за всеки ", декларират от компанията.

" Нашето мото е " качеството не би трябвало да е скъпо ", а с цел да го потвърдим, създадохме категорията с над 200 от най-купуваните във всяко семейство артикули на обезпечено най-ниска онлайн цена ", допълват още.

Освен да се отличи с качество на налични цени, платформата цели да предложи на своите клиенти и чудесно обслужване от момента на поръчката до доставката. Освен комфортен интерфейс за лесна ориентировка и поръчка, Kolichka.bg обезпечава праволинеен надзор на качеството, който включва деликатно следене периодите на валидност, разделно пакетиране и превозване на продуктите с хладилен автомобил, утвърден от Българската организация по сигурност на храните.

Клиентите сами избират най-удобния за тях метод на заплащане - онлайн, в брой или с карта, а платформата предлага и динамична цена за доставка - за поръчки над 60 лева тя е единствено 2 лева, а над 80 лева - изцяло безвъзмездна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР