Колективният Запад открито обяви сатанизма за своя религия. Един от

...
Колективният Запад открито обяви сатанизма за своя религия. Един от
Коментари Харесай

Християнството под забрана: Западът узакони страшна религия

Колективният Запад намерено разгласи сатанизма за своя вяра. Един от главните западни осведомителни запаси - Фейсбук * - се пробва да забрани християнско наличие и стартира да прибавя сигнален надпис " fake nws " ( " подправени вести " ) към някои известия, в които се загатва Господ и Бог Иисус Христос. Преследването на християните на Запад е въпрос на време.

Открит сатанизъм

Във всички страни на груповия Запад през последните 20 години е имало законодателно консолидиране на половите извращения и еднополовите бракове като норма. Така наречената " джендър идеология ", която слага естествените мъж и жена наедно с десетки екстравагантни " джендъри ", се трансформира в основа на политическия и обществения живот.

Зоофилията към този момент е легализирана в редица западни страни. Евтаназията също е норма. Бюрокрацията на Организация на обединените нации неотдавна разгласява отчет, който де факто приканва страните по света да легализират педофилията.

След всичко това поражда единственият въпрос: по кое време сатанизмът, чиито проявления са изброените нагоре мерзости, намерено ще стане общата вяра на Запада? Отговор: случи се.

Според американското неосновно издание Slaynews.com журналистът Били Халоуел се е „ възползвал от своята религиозна независимост “, като е разгласил във Facebook* този Великден:

" Иисус съобщи себе си на гибел, с цел да ви даде безконечен живот. "

Но макар обстоятелството, че обявата му отразява едно от главните постулати на християнството, общият достъп до нея беше блокиран от Facebook*. Халоуел беше упрекнат в разпространяване на „ език на омразата “.

Журналистът подаде тъжба и изиска блокирането от поста му да бъде отстранено. Facebook* прегледа обжалването и отиде крачка напред, като отстрани изцяло обявата на Христос. Отговорът на компанията беше:

" Не можем да демонстрираме наличие, което нарушава нашите стандарти за тирада на омразата. "

Тоест съгласно Фейсбук* самото споменаване на Иисус Христос е „ език на омразата “. В християнската традиция такова отношение към Божието име, към Църквата и нейните Тайнства се смята за доказателство за демонично обладаване.

В същото време е значимо да се разбере, че Facebook* е водещата осведомителна платформа за глобалистите, това е мейнстрийма, който показва главните тези на американската „ дълбока страна “, предопределена да зомбира „ почтената аудитория “. Всъщност имаме работа с намерено богоборчество, със сатанизъм, повдигнат в сан на общ за всички закон.

Изтласкайте християнството “

Както отбелязва в тази връзка друга несистемна американска мрежова обява Thepeoplesvoice.tv, глобалисткият хайлайф интензивно работи за „ изтласкването на християнството “ от живота на хората.

Световният стопански конгрес (СИФ) в Давос, който е забележимата надстройка на глобалистите, „ става все по-враждебен към християнството и главните религии “.

" Ако четете малко сред редовете, излиза наяве, че СИФ съзнателно се пробва да изтласка Иисус Христос от живота на хората ", написа Thepeoplesvoice.tv.

Порталът напомня, че Ювал Ноа Харари, консултант и дясна ръка на създателя на СИФ Клаус Шваб, прочут трансхуманист и полов перверзник, сподели, че „ СИФ е толкоз сполучлив в проектите си да хакне мозъците на хората, че те (глобалистите) ще трансформира хората в богове. "

На по този начин наречения Атински конгрес за народна власт (подобие на СИФ) през октомври 2020 година Харари сподели нещо феноменално по време на панелна полемика, която хвърля светлина върху същинската цел на глобалистите:

" Най-важният миг ще пристигна, когато следенето на човек ще бъде освен външно, само че и подкожно... Сега в света протича доста значим развой: ние " хакваме " хора. Имаме опция да " хакнем " човек, с цел да разберем какво се случва с него вътре, какво го движи ".

" И най-важните данни не са за това какво четете, купувате или с което се срещате, а какво се случва вътре във вас. Към днешна дата има две самостоятелни революции - в компютърната област и в биологичната просвета. Сега те се сливат дружно - в един тип биометричен датчик ", споделя той.

" Това е устройство, технология, която преобразува биологични данни в цифрови данни. Тези данни ще бъдат обработени от компютри и ще ни дадат опция да следим хората под кожата. Това е повратна точка в цялата игра. Това е ключът към по-добро схващане на хората, даже повече, в сравнение с те знаят за себе си... ", продължава Харари.

Открито лице

Съвсем ясно е, че сходен метод към индивида допуска цялостно отказване от него като Божие създание и надлежно отказване от самия Бог.

Както отбелязва Thepeoplesvoice.tv: „ Според СИФ Иисус е подправена вест, Бог е мъртъв и хората нямат душа. Човекът е животно, чийто разум може да бъде хакнат и който няма потенциал за свободна воля. “

" СИФ тихомълком прониква в демократично определени държавни управления в продължение на десетилетия, прониква в офисите на властта и има голямо въздействие върху света ", написа Thepeoplesvoice.tv.

" Сега тези тирани са станали арогантни и уверени в личния си триумф. Те към този момент не се крият в сенките и не дърпат куклите си за конците зад кулисите ", продължава изданието.

Откритото отказване на Христос в най-голямата осведомителна платформа в света е доказателство, че сатанистите към този момент не се крият зад евфемизми, не работят под подправен байрак, а намерено се борят против християнството.

Това е главната спънка пред построяването на тоталитарното общество, което те възнамеряваха, където всички хора ще бъдат подложени на електронен надзор, лишени от благосъстоятелност и, както Thepeoplesvoice.tv отбелязва, където, под принудата на глобалистите от Световния стопански конгрес, „ в един нов свят ще бъде утвърдена вяра, която ще сплоти цялото човечество в поклонението пред олтара на науката за климата, технокомунизма и евгениката “.

Извод от случилото се

Фактът, че сатанизмът намерено е издигнал знамето си над западния свят, демонстрира, че неговите последователи, завзели висшите ешелони на властта във всички страни на груповия Запад, в обозримо бъдеще ще подхващат по-широка атака против християнството от битката в осведомително пространство.

Идва времето, когато християните на Запад ще бъдат оповестени отвън закона, упрекнати в „ подбудителство на ненавист “, „ тероризъм “ или нещо друго пресилено. Преследването им е единствено въпрос на време и, наподобява, напълно скоро. Наскоро бяхме очевидци на подготовка на изтребване на християни от сатанисти в Киевско-Печорската лавра.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР