Колегите трябва да поработят малко върхунекоалиционната култура, това обяви пред

...
Колегите трябва да поработят малко върхунекоалиционната култура, това обяви пред
Коментари Харесай

Борисов: Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура

Колегите би трябвало да поработят малко върху некоалиционната просвета , това разгласи пред медиите в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзкас огласеното по-рано тази заран предложениеот съпредседателя на ПГ на „ Продължаваме промяната - Демократична България “ Кирил Петков по отношение на „ Росенец “, съобщи Дарик.

" Какво да ви кажем - явно се учим към този момент на тази нова формула некоалиционната просвета. Вчера имахме много дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Мария Габриел , сътрудниците от Движение за права и свободи по отношение на няколко решения. Предложението за Росенец беше на нас, Движение за права и свободи и Демократична България. Имаше и други оферти. Но те са бързали да се покажат, което е неверно.

Днес трябваше да внесем всички с подписите си тези решения. Те щом толкоз са бързали единствено да кажа - в нашите оферти, на Демократична България и Движение за права и свободи влизаха и транспортните тръби и фигурата на необикновен шеф. От Политическа партия имаше гневна опозиция по отношение на тръбите. Не знам за какво, а в този момент слушам по какъв начин Кирил Петков ме приканва да поддържа нещо, за което през вчерашния ден ние сме спорили какъв брой по-голям да му е мащабът. Но млади са, учат се ", уточни Борисов.

По думите му през вчерашния ден е финализирано всичко по управническата стратегия. " На базата на нея идната седмица ще подпишем и едно съглашение, в това число и механизъм по какъв начин ще се афишират сходни решения, тъй като те са в изгода и на трите партии, те са в интерес на България, на обществото и на цялата наша стратегия. И както се споделя - когато има триумф, той има доста татковци . Хубаво е след сходни решения, като това за Росенец, да се излиза взаимно или с прессъобщение, или с изява, както в тази ситуация, аз нямам срещу изявата на Кирил Петков, не ме разбирайте неверно, само че да опише всичко, което през вчерашния ден сме правили. Можеше да стане доста красиво да го обявим през днешния ден ", добави водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и други тематики от миналите дни.Относно мненията, че е имал 24-часова защита от Жандармерията на къщата му в Банкя, Борисов сподели, че не е забелязал.

„ Ако нещо ме тормози, то е кой ми следи къщата и с каква цел. Защо моят дом продължава да е под наблюдаване на мутрите ”, разяснява още той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР