Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура, заяви лидерът

...
Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура, заяви лидерът
Коментари Харесай

Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура

Колегите би трябвало да поработят малко върху некоалиционната просвета, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

„ Вчера имахме много дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Мария Габриел, сътрудниците от Движение за права и свободи по отношение на няколко решения. Предложението за „ Росенец ” беше на нас, Движение за права и свободи и Демократична България. Имаше и други оферти, само че те са бързали да се покажат, което е неверно. Такива значими решения демонстрират силата на една некоалиция. Днес трябваше да ги внесем ", уточни Борисов. 

„ Само да кажа, че в нашите оферти влизаха и транспортните тръби и фигурата на необикновен шеф. От Политическа партия имаше гневна опозиция. Млади са, учат се, ще се научат на некоалиционна просвета. Следващата седмица ще си подпишем и едно съглашение, по този начин както Христо Иванов желае ", разясни водачът на ГЕРБ.

По думите му след сходни решения е редно да има съвместно прессъобщение или с обща изява. „ Нямам срещу Кирил Петков да го заяви, не ме разбирайте неправилно, само че да опише това, което през вчерашния ден сме правили, с цел да може и трите партии да кажат какви са им били съображенията. И можеше да стане доста красиво, в случай че го бяхме оповестили през днешния ден след подписите и внасянето му в зала ", добави Борисов.

Относно мненията, че Борисов е имал 24-часова защита от Жандармерията на къщата му в Банкя, водачът на ГЕРБ сподели, че не е забелязал. „ Ако нещо ме тормози, то е кой ми следи къщата и с каква цел. Защо моят дом продължава да е под наблюдаване на мутрите ”, разяснява още той.

За кандидатурата на Вили Лилков за кмет ан София:

„ Той е доста добър. Работих с него, до момента в който бях кмет. Мисля, че в десницата ще има проблем сред родата на Държавна сигурност и същински достоверното дясно ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР