Колегата й министър в редовния кабинет Б.Божанов, депутат сега, разобличи

...
Колегата й министър в редовния кабинет Б.Божанов, депутат сега, разобличи
Коментари Харесай

Нинова, не лъжи за мен: Божанов

Колегата й министър в постоянния кабинет Б.Божанов, народен представител в този момент, разобличи поредна неистина на Нинова и добави документ: " Корнелия Нинова в ефир споделила, че неистина, че само аз, като представител на партиите, съм участвал, когато е възложен достъпа до кода.

Изумително е какви неща може да каже човек, който е неосведомен и измамен с даже базови неща като проверими и протоколирани събития.

Българска социалистическа партия несъмнено са пратили човек на общественото създаване, което е отворено за всички (от Демократична България с писмо до ЦИК поискахме да има такова преди няколко избора).

Но когато беше възложен изходния код бях единствено аз, а Българска социалистическа партия даже не бяха записали представител, както е видно от регистъра на ЦИК. Ще желая и протокола от срещата, подписан от всички участници, където е ясно кой е участвал и кой не. ГЕРБ най-малко към този момент схванаха, че техният човек не е отишъл (първо и те споделяха, че неистина, само че спряха).

Г-жо Нинова, спрете с операциите. Когато за толкоз дребни неща не можете да съберете обстоятелствата, хората няма да ви имат вяра и за по-важните неща ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР