Коледно настроение цари и сред политиците. Лидерът на БСП Корнелия

...
Коледно настроение цари и сред политиците. Лидерът на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Как политиците ни честитят Коледа

Коледно въодушевление царува и измежду политиците. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съблюдава традицията си - омеси питка, а Лена Бориславова се снима с годеника си Мирослав Иванов и новороденото им момиченце - Деа. 

Бившата говорителка на кабинета " Петков " Лена Бориславова от " Продължаваме промяната " (ПП) разгласява фотография с годеника си Мирослав Иванов и дребната им щерка Деа.  " Весели и светли празници за всички! Нека намерим време за същински значимите неща ", написа тя.

" В светлите празнични дни поисквам здраво здраве, духовни сили и сърдечна наслада във всеки български дом! Нека вярата и вярата ни сплотяват за благословени каузи и плодородни намерения в името на мира, преуспяването на нашия народ и положителното бъдеще на България! Честито Рождество Христово! ", написа на собствен ред водачът на БСП Корнелия Нинова. 

Тя разгласява фотография по какъв начин меси питка и видео по какъв начин споделя: " Наздраве! " над софра, спазваща всички обичаи в Бъдни вечер. 

Президентът Румен Радев също честити празника. Ето какво написа той: 

" В светлите празнични дни поисквам здраво здраве, духовни сили и сърдечна наслада във всеки български дом!
Нека вярата и вярата ни сплотяват за благословени каузи и плодородни намерения в името на мира, преуспяването на нашия народ и положителното бъдеще на България! Честито Рождество Христово! "

Довечера държавният глава ще взе участие в обичайния концерт " Българската Коледа " в Народен спектакъл " Иван Вазов ". Благотворителната самодейност се организира за 21 следващи години и е под патронажа на президента. Концертът стартира в 20:00 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на националните радио и телевизия. 

Министър-председателят Николай Денков също поздрави с коледно послание, но с акцент върху политическите послания: 

" На този ярък ден можем да създадем и освен това - да бъдем дружно и да преодолеем разликите си. Можем да бъдем хора със лично мнение, само че да обсъждаме какво ни сплотява и да се грижим един за различен.

Добрата вест, с която изпращаме 2023-та, е, че гледаме все по-уверено напред. Последните допитвания до публичното мнение демонстрират, че съвсем 60% от българите чакат по-добра нова година - оптимистите са над 3 пъти повече от песимистите. А това е доказателство, че хората са по-спокойни за бъдещето.

(...)

Последните бюджети редовно и доста покачват вложенията в хората. Осигуряваме обществена поддръжка за фамилиите с деца и ще продължим да сътворяваме условия за кариерното развиване на младите родители. България е на второ място по растеж на заплатите в Европейски Съюз, като те ще продължат да се усилват и следващата година. Целта ни е приходите да изпреварят в пъти инфлацията. А тя да бъде лимитирана. И към този момент успяхме да я свалим на равнища, по-ниски от преди войната и преди енергийните рецесии.

Но най-голямата смяна, по която работим, е да превърнем стопанската система на евтината работна ръка в стопанска система на високата добавена стойност. Вече привличаме стратегически вложители, които ценят знанията и уменията на българите и желаят да ги включат в технологиите на бъдещето. Защото най-хубавата обществена стратегия е хората да имат постоянна и добре платена работа.

Вече виждаме първите резултати от тези старания. Все повече българи се връщат в родината. Раждаемостта се покачва. За първи път след началото на прехода фамилиите още веднъж влизат в модела с две деца.

А децата на България би трябвало да порастват и да развиват качествата си тук, в родината си. Във времена на провокации всички ние се нуждаем от религия в бъдещето и от примирение пред разликите, с цел да изградим по-успешна страна. По-добри сме, когато сме дружно – и в грижите, и на празника. Весела Коледа! "

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисовпубликува поздрав на страницата си във Facebook:  " Честита Коледа! Нека 2024 бъде постоянна и сигурна година за България! ".

Лидерът на " Възраждане "  Костадин Костадинов също бе сбит:  " Честито Рождество Христово, българи! ".

" Светли и благоденствени Коледни и Новогодишни празници на всички другари и съидейници ", пожелаха от партия  " ИТН ". 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР